Izvirna poslovna darila

Izvirna poslovna darila

Si lahko predstavljate, da se že približuje konec leta. S tem prihaja obdobje poslovnega obdobja, ki je verjetno najpomembnejše obdobje v celotnem letu. Največ poslovnih srečanj se zgodi prav v tem obdobju. To je tudi čas obdarovanj. Še kako prav nam pridejo ideje za izvirna poslovna darila.

Gospodarstvo se srečuje s težavami v dobavnih verigah, zato je pomembno bolj kot kadarkoli prej, da naše poslovne poteze dobro načrtujemo. Tako je tudi pri obdarovanjih. Izvirna poslovna darila izražajo več stvari: hvaležnost, trud, ki smo ga vložili v njihovo pripravo, v strankah pa lahko izvirna poslovna darila vzbujajo njihovo nadaljnjo zvestobo.

Približuje se poslovno obdarovanje – izberite izvirna poslovna darila (Vir fotografije: EV).

Nasveti, ki jih je treba upoštevati za izvirna poslovna darila za različne poslovne partnerje

 1. Cena

Vsak žep ima svoj budget in nič kaj drugače ni pri poslovnem obdarovanju. Potrebno je razporediti budget tako, da bodo poslovna darila razveselila naše stranke.

 1. Namen

Svet se vse bolj usmerja v personalizacijo in tudi pri poslovnih darilih je vse pomembnejše, da se najprej povprašamo kako se bo prejemnik darila razveselil – bo zanj uporabno, ga bo spomnilo na kakšno anekdoto, bo izrazilo hvaležnost…

 1. Uporabnost

Vsak se darila razveseli še toliko bolj, če so le ta uporabna. Tako se lahko nanašajo na posel s katerim se ukvarja določena oseba, na hobi, lahko je splošna uporabna vrednost, za preganjanje dolgčasa…

 1. Izvirnost

Res je, da je kar nekaj poslovnih daril, ki spadajo k poslovnemu bontonu, običajem, nekatera darila se pričakujejo… Vsekakor ni priporočljivo, da prekinete tradicijo, vsekakor pa je pomembno, da izstopate iz povprečja, da si vas bodo poslovni partnerji zapomnili. Ohranite tradicijo, izvirna poslovna darila pa uporabite za dodaten spomin pri vaših poslovnih partnerjih.

 1. Naročite pravi čas

Ne odlašajte na dobavo v zadnjem trenutku. V teh časih se lahko zgodi, da se dobavni roki podaljšajo, zato imejte darila pripravljena malo prej, da se ne znajdete v neprijetni situaciji.

Izvirna poslovna darila in njihov pomen

Prejemanje daril je izjemno močna izkušnja. Ustvarja občutek povezanosti z darovalcem, ustvarja pozitivne asociacije na osebo ali blagovno znamko. V poslovnem svetu se že od nekdaj podjetniki zanašajo na moč obdarovanja, da bi zagotovili boljše odnose s potencialnimi in obstoječimi strankami, da bi na tak način izkazali spoštovanje do njihovega skupnega sodelovanja.

Ne pozabite na razliko med poslovnimi darili in promocijskim materialom. Promocijski material bomo uporabili za prepoznavnost naše blagovne znamke, medtem ko bomo poslovna darila uporabili za določen namen.

Izvirna poslovna darila za zaposlene

Zelo pomembna je tudi pozornost, ki si jo ob koncu leta zaslužijo zaposleni. Izvirna poslovna darila lahko vaše zaposlene dodatno motivirajo, še posebej če so izbrana skrbno z mislijo na določeno osebo.

Izvirna poslovna darila Luniks

Spletna stran Luniks ponuja zares veliko izbiro daril, tako, da boste zagotovo našli nekaj za poslovne partnerje in zaposlene. Pri izbiri daril vam lahko tudi pomagamo. Pišite nam: [email protected].

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite