8 izvirnih daril za moške

Izvirna darila za moške

Najti popolno darilo za moške ni enostavno. Preden se odločite za še eno dolgočasno darilo, si vzemite nekaj časa, da resnično premislite, kaj bi fant, ki ga kupujete, rad odvil in s čim bi ga radi presenetiliTa seznam izvirnih daril za moške, ki je poln premišljenih idej, ki ustrezajo kateremu koli proračunu, skrbi za vsakega fanta na vašem nakupovalnem seznamu – dedka, očeta, sina, moža, fanta, brata, prijatelja itd.Medtem ko s klasičnimi možnostmi (par nogavic) ne morete zgrešiti, vam tukaj  predstavim edinstvene ideje za zanimiva darila, ki očarajo in presenetijo vsakega moškega.

1)Darilna kantica 5L

https://luniks.si/izdelek/darilna-kantica-5l/To je pristna kovinska kantica, spremenjena v darilni bar z videzom vintage. 

2) Vinski set za vsako priložnost

https://luniks.si/izdelek/vinski-set-za-vsako-priloznost/Vinski darilni set je idealno darilo za vsako priložnost. Tako za tiste, ki pijejo vino ali ,ki ponudijo vino v dobri družbi.Na voljo je z orodje za odpiranje steklenice vina, zamaškom za vino, vlivalnikom vina, obročem proti kapljanju in rezalnikom folije.

3) Vinski in šahovski pribor

https://luniks.si/izdelek/vinski-in-sahovski-pribor-37-kosov/Če razmišljate o izvirnem in praktičnem darilu, vam predstavljamo komplet vina in šahovskega pribora! Idealno za zabave in praznovanja, saj je šahovska igra in hkrati celoten komplet dodatkov za vino.

4) Darilna škatlica z orodjem 

https://luniks.si/izdelek/skatlica-v-obliki-vrcka-olja-z-orodji/Majhna in čudovita škatla z orodji v obliki vrčka olja primerne za obdaritev vseh moških. Vrček orodij, ki nesme manjkati v nobenem vozilu ter domu. Škatla z orodjem vsebuje 22 kosov. 

5) Ravnalnik brade in las

https://luniks.si/izdelek/ravnalnik-brada/Ta mini likalnik za brado združuje krtačo za lase in brado z ravnalnikom. Njegova moč in toplota vam bosta zagotovili gladke zaključke hitro in brez napora. Zasnovan posebej za moške, zaradi sproščenih negativnih ionov ne bo poškodoval vaše brade.

6) Ogrinjalo za britje

https://luniks.si/izdelek/ogrinjalo-za-britje/Zložljivo ogrinjalo za enostavnejše in hitrejše britje brez umazanije

7) Laserska vodna tehtnica LED

https://luniks.si/izdelek/laserska-vodna-tehtnica-led/Laserska vodna tehtnica je popolno orodje za samopomoč. Uporabna pri vseh delovnih opravilih.

8) Rezalno orodje 3v1

https://luniks.si/izdelek/skarje-3v1/Gre za majhno revolucijo na področju orodja.Par večnamenskih škarij lahko uporabljate za natančno rezanje, kot rezalnik kablov ali vej po vaših željah.Več zanimivih in izvirnih daril za moške lahko najdete na spletni strani.#moškadarila#idejezamoškadarila#pocenidarila#moški#rezalnik#ogrinjalo#škarje#darilnaškatlica#šah#setvino#zanimivadarila#izvirnadarila#

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite