Ideje za dekoracijo doma – jesenska dekoracija

Ideje za dekoracijo doma – jesenska dekoracija

Tako lep in pisan čas v letu je samo jesen. Prinaša nam mnogo nepopisno lepih odtenkov barv, jesenskih plodov… Jeseni običajno tudi naš dom pripravimo na dolgo zimo. Pobrišemo omare, v ozadje damo poletna oblačila in pripravimo dom na dolgo zimo. Jesenska dekoracija bo popestrila vaš dom.

Zimske deke in drugi zimski dodatki v komplementarnih barvah

Prehajamo v obdobje, ki kliče po domačnosti in toplini, zato pri izbiri dodatkov za vaš dom izberite toplejše barve. Če se odpravljate v nakup dekic, izbirajte takšne, ki bodo izstopale in se bodo podale v vaš stil. Izberite zanimiv vzorec ali barvo. Dekice bodo skrbno zložene na vaši sedežni, zato bodite drzni, vedno jih lahko zamenjate.

Jesenska dekoracija pred vhodom

Da okrasite vhod v vaš dom ali na splošno, vaše dvorišče, jeseni ni treba veliko razmišljati. Če živite hiši z vrtom, poglejte, kaj se nahaja na vrtu in z izbranih živil in rastlin pripravite lep aranžma. Ne potrebujete posebnih aranžerskih sposobnosti, samo pripravite si primeren prostor in vse zložite skupaj. Jesen je tako pisana, da bo vsaka naravna jesenska dekoracija pred vhodom povsem spremenila vaš dom.

Če ste v stanovanju v bloku, lahko okrasite vhod ali jesensko obarvate prostor takoj ob vhodu. Lahko si pripravite jesensko košaro, v kateri se nahajajo najrazličnejši plodovi iz gozda: kostanji, kostanji z ježki, divji kostanju, lešniki, mah, listje, lepa veja, storži… Dodate lahko še kakšno jabolko ali bučo in vsak vaš obiskovalec bo dobil prav prijeten jesenski pozdrav ob vstopu.

Ideje za dekoracijo doma – jesenska dekoracija (Vir: EV)

Odišavite vaš dom

Ste si uspeli nabrati kakšno sivko to poletje? Sedaj lahko pripravite čudovite vrečice sivke, vanjo lahko dodate kakšen kamen in nastavite sivko v različne kote vašega doma: kopalnica, spalnica, dnevna soba, hodnik… Poleg odličnega vonja bo sivka tudi odganjala neželen mrčes (molji…). Dom lahko odišavite in navlažite s prijetnim aroma difuzorjem.

Osvežite vaš dom z aroma difuzorjem (Vir: Luniks)

Pripravite svojo kopalnico

Jesenski aranžma lahko pripravite tudi za kopalnico. Prav prijetno se je odpraviti v kopalnico, kjer se počutimo odlično. Pripravite aranžma in pripravite tople, jesenske barve (brisače, dozirnik za milo, skodelice in druge posode). Privoščite si avtomatski dozirnik mila, ki bo vašo kopalnico naredil prav posebno elegantno.

Reorganizirajte svojo garderobo

Ko postavite v omaro vsa jesenska in zimska oblačila, se kar naenkrat pojavi pomanjkanje prostora. Tukaj je nekaj pripomočkov, ki vam bodo pomagali pri reševanju težav z vašo garderobo:

Povečajte organiziranost v vaši omari z magičnim obešalnikom (Vir: Luniks)

  • Mini prenosni šivalni stroj – takoj, ko se lotite preurejanja garderobe, hitro opazite, da je treba kakšen kos oblačila popraviti – pomagajte si s prenosnim šivalnim strojem,

  • Klešče in zaponke – odlična alternativa za gumbe,

  • Pripomoček za zlaganje oblačil – da boste pri vaših opravilih hitreje in da boste vaše družinske člane hitreje navadili, da pospravljajo oblačila za seboj.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite