Kje najti izvirna darila za 30 let?

Kje najti izvirna darila za 30 let?

30. rojstni dan je zares nekaj posebnega. Čudovita mladost in leta, v katerih se lahko popolnoma počutimo samostojni. Že odrasli, a še tako mladi. Kako izbrati izvirna darila za 30 let?

Fotografija: Poiščite izvirna darila za 30 let na Luniks.si (foto: EV).

Zbogom dvajseta, tukaj je 30. rojstni dan

Čeprav so rojstni dnevi med 20. in 30. let potekali bolj preprosto in ste se ob rojstnih dnevih dobivali s steklenico vina in čipsom je 30 rojstni dan prav posebna prelomnica. Sedaj se že lahko pogovarjate o tem, kakšnih kozarcev še slavljenec nima v omari ali kakšen gospodinjski aparat potrebuje v kuhinji. Morda je sedaj namesto steklenice vina bolj zanimivo izbrano pivo s posebnim okusom, posebni viski ali konjak.

Izbrati darilo za 30 rojstni dan je zares lahko

Čeprav slavljenec praznuje 30 rojstni dan to še ne pomeni, da zamenja dolge noči z izbrano družbo za spanje doma. Res pa je to obdobje, ko v ospredje prihajajo lastne potrebe (šport, masaže) oz. potrebe partnerja in otrok, če se ustvarja mlada družina. Lepo darilo bo zagotovo kakšen masažer, udobni in prijetni copati ali kopalni plašči, nakit…

Izvirna darila za 30 let

Preglejmo nekaj idej za izvirna darila za 30 let.

 • Izvirna svetilka za 30 rojstni dan

Mladostniki pri 30-ih letih so sedaj že v svojem gnezdu ali tik pred tem korakom, zato bo vsako darilo za dom več kot dobrodošlo. Če bo le-to izjemno izvirno, pa še toliko bolje. Zelo zanimivo darilo je mini ovalna gravitacijska svetilka, ki s svojim izvirnim izgledom deluje zelo elegantno in izjemno lepo razporedi svetlobo.

 • LED ogledalo izvirno darilo za 30 rojstni dan

Vsak rad svoj videz preverja v različnih svetlobah, pri različnih ogledalih. Ogledalo z LED svetilko 4 v 1 je izjemno priročno – zložljivo ogledalo, osvetljeno, s povečavo. Različna ogledala z različnih zornih kotov. Več kot odlično darilo za uporabo v katerekoli koli prostoru v hiši, priročno za potovanja…

 • Vodoodporna športna zapestnica

Zanimivo darilo za 30 let zanjo in zanj je KEPLER 2v1 komplet z brezžičnimi slušalkami in športno zapestnico. Obe napravi imata vgrajeno najnovejšo Bluetooth 5.0 brezžično povezavo, ki omogoča veliko hitrejši prenos podatkov in bolj kvaliteten prenos zvoka, hkrati pa sta združljivi z Android in iOS pametnimi napravami. Zanimivo darilo za moške in ženske, ki nudi redne informacije v vsakem trenutku – vreme, obvestila koledarja, aplikacij, klicev… Omogoča spremljanje spanja, kalorij, obvesti o predolgem sedenju… Slušalke imajo vgrajen mikrofon, glasovni pomočnik. Z upravljanjem na dotik zagotavljajo brezskrbno komunikacijo in opravljanje klicev. Hitrejše polnjenje omogoča USB Type-C priključek in polnilni kabel, ki je priložen v kompletu.

 • Ustvarjalno darilo za 30 let

Z leti prihaja tudi več skrbi in morda je prav ustvarjalno darilo tisto pravo za 30 rojstni dan. Diamantni mozaik 5D se sestavlja z polnjenjem/lepljenjem vzorca na sliki z majhnimi diamanti različnih barv. Deluje protistresno in pomirjevalno, prav tako pa je izdelek, ki bo ostal v spominu dolga leta.

 • Darilo za sprostitev

30 leta so zelo aktivna in pogosto tudi stresna, zato bo več kot dobrodošlo vsako darilo za sprostitev. Lahko je kakšen izlet v naravi, oddih v toplicah, adrenalinska izkušnja… Podarite lahko vsestranski masažer za sprostitev po napornem dnevu. Masažer za sproščanje bolečin in napetosti po napornem dnevu ima 4 stopnje intenzivnosti, od nežnih tresljajev do intenzivne, globoke masaže. Omogoča sproščujočo masažo po napornem delovnem dnevu, po napornem treningu.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite