Najboljša poslovna darila so tista z uporabno vrednostjo

Najboljša poslovna darila so tista z uporabno vrednostjo

Vsaj enkrat v letu se poslovnim partnerjem zahvalimo za vso predano poslovno sodelovanje. Izberite najboljša poslovna darila za vaše poslovne partnerje. Izberite zanimiva darila, uporabna darila, izvirna darila. Na Luniks.si.

Najboljša poslovna darila s uporabno vrednostjo najdete na Luniks.si (Vir: ev)

Ker cenite poslovne partnerje

Poslovni odnosi so zelo pomembni, saj dobro stkane poslovne vezi omogočajo napredovanje v poslovnem svetu. Samo razmislite, kako prijetno se počutite z nekom, ki mu zaupate. Izbiro poslovnih daril zato zaupajte preverjenemu podjetju.

V podjetju Luniks.si sami najprej preverimo darila, ki jih prodajamo, tako, da našim strankam dostavimo resnično kvalitetna darila. Pri izbiri poslovnih daril zagotovo ne želite znižati kvalitete. Najboljša darila naj bodo kvalitetna.

Poslovno darilo kot izraz hvaležnosti

Najprej je zelo pomembno, da ločimo promocijska darila od poslovnih daril. Medtem, ko so promocijska darila običajno namenjena širši publiki (za poslovne partnerje, za zaposlene, za stranke…), so poslovna darila za poslovne partnerje izbrana skrbno.

Promocijska darila izražajo v prvi vrsti blagovno znamko podjetja (s potiski in lepljenjem logotipa). S poslovnimi darili pa želimo izraziti predvsem hvaležnost za sodelovanje, za zanesljivost, za zaupanje. Poslovna darila kot izraz hvaležnosti so namenjena določeni osebi (ali določeni ciljni skupini) in izkazujejo hvaležnost.

Najboljša poslovna darila imajo uporabno vrednost

Uporabna poslovna darila so motivacijska. Ob vsaki uporabi se bo oseba spomnila, kdo ji je to darilo podaril. Še tako drobna pozornost je torej odlična promocija in motivator za nadaljnje sodelovanje. Na luniks.si našo ponudbo dopolnjujemo, tako da boste vedno našli zanimiva darila za vaše poslovne partnerje, pa naj bo to poslovno darilo ob koncu leta, darilo za rojstni dan ali darilo za posebno priložnost.

Vlažilec in difuzor zraka z daljinskim upravljalnikom bo vsak prostor spremenil v prijeten prostor za druženje, delo in sprostitev. Poslovno darilo, ki je primerno za pisarne, čakalnice, delovne prostore ali preprosto domačo pisarno.

Najboljša poslovna darila so kvalitetna in dajejo uporabno vrednost (vir: Luniks.si)

Ker na skoraj vseh delovnih mestih uporabljamo računalnik, je delovna podloga za miško vedno dobrodošla. A pri luniks.si smo šli korak naprej in smo za vas pripravili delovno večjo delovno podlogo (80×30 cm). Motiv: zemljevid sveta. Podloga za miško, ki bo olajšala delo vsakemu, ki uporablja računalnik (doma ali/in v službi).

Podloga za miško je odlično poslovno darilo za delo od doma ali v službi (vir: Luniks.si).

Vsak od nas je zagotovo kdaj v stresu. Časovni pritisk, delo na različnih projektih, usklajevanje več strank, uvajanje v nove zadolžitve. Vse to od nas zahteva, da se prilagodimo, a včasih se zgodi, da kaj založimo. Pameten obesek za ključe je najboljše poslovno darilo, ko razmišljamo o tem, kaj bi podarili nekomu, ki bi ga želeli nasmejati, obenem pa mu sporočiti, da razumemo stres, ki ga doživlja.

Najboljše poslovno darilo za vse, ki so kdaj v stresu (vir: Luniks.si).

Pri vsakem delu so pisala zelo pomembna. Ampak podarjanje promocijskih pisal je tako standardno. Bodite izvirni. Podarite vašemu poslovnemu partnerju večnamenski kemični svinčnik. Takšno poslovno darilo bo zagotovo hranil dlje časa. Vsebuje naslednje funkcije: ravnilo, mini vodno tehtnico, dva majhna izvijača, pisalo in pisalo za zaslone na dotik.

Multifunkcijski kemični svinčnik (6 v 1)

Vsaj štiri mesece je prav vroče v vsakem delovnem okolju. Ali je to pisarna, delavnica ali drug delovni prostor. In kljub vključeni klimi se pojavljajo obdobja visoke vlage. V predalu v vsakem delovnem prostoru je vedno dobrodošel mini ventilator. Zložljiv mini ventilator preprosto shranite, priročen je za potovanja. Z enim polnjenjem (2-4 ure) ga boste lahko uporabljali 1-2 uri.

Zložljiv prenosni ventilator (Vir: Luniks.si)

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite