• 2v1 prenosni mini brivnik za obraz

  2IN1 prenosni brivnik obrvi za ženske, odstranjevanje dlak z obraza, ustnic, nosu z lučko

  15.24 17.99 

  Na zalogi

 • 7 v 1 ženski Beauty set

  Zasnova 7 v 1 za vse vaše potrebe po britju: komplet epilatorjev vsebuje 7 zamenljivih glav: brivnik za obraz, prirezovalnik obrvi, dvostranski brivnik, natančna bikini glava, glava ščetke za čiščenje obraza, čistilo za prirezovanje dlak v nosu, masažna glava za piling, čiščenje in masaža za vse vaše potrebe po britju!

  21.99 25.50 

  Na zalogi

  7 v 1 ženski Beauty set

  21.99 25.50 
 • Aroma difuzor HOGI Tulipan 600 ml

  Z edinstveno in modno teksturo, kot so tulipani, in ultrazvočno tehnologijo, ki ohranja dragocene terapevtske lastnosti eteričnih olj, bo ta difuzor popolnoma izpolnil potrebe tako doma kot majhne sobe v objektu. Storitve, kot so zdravilišče, kavarna, restavracija,. ..

  32.40 37.82 

  Na zalogi

 • Aroma difuzor HOGI- Luna in zvezde

  Difuzor dišav znamke HOGI z zmogljivost 300 ML ,  7- LED barvnimi svedtlobami in  vključno z daljinskim upravljalnikom je idealen za vaš dom.

 • Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  01

  Poiščite svoje stvari z dotikom gumba! Poiščite karkoli v nekaj sekundah s svojim iPhoneom ali Androidom

  Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  9.60 11.70 
 • Coctail set Shaker 11kos+bambusovo stojalo

  Za pripravo klasičnih koktajlov in eksperimentalnih mešanic. Ta komplet za koktajl vsebuje vse potrebščine, ki si jih lahko zaželite za prirpavo različnih koktejljev.

 • Diamanti mozaik 5D Pravljični grad

  Diamantni mozaik se sestavlja z polnjenjem/lepljenjem  vzorca na sliki z majhnimi diamanti različnih barv. To je večurna dejavnost, ki ne zahteva posebnih veščin, le potrpežljivost in natančnost. Je zanimiva ideja za preživljanje prostega časa, ki se lahko spremeni v nov, nenavaden hobi.

  11.60 15.99 

  Na zalogi

Darila za rojstni dan segajo daleč v zgodovino. Razkošne zabave za rojstni dan in obdarovanje je bilo posebej značilno za Rimljane pred več kot 2000 leti. Ti običaji so bili še posebej značilni za plemiške družine, medtem, ko so običajni ljudje bolj praznovali godovne dni. Starejša izročila govorijo o tem, da so darila za rojstni dan pomenila predvsem zaščito pred zli duhovi.

Za razliko od dolge zgodovine dajanja daril, je tradicija o torti stara šele kakšnih 200 let in bi naj izvirala iz nemških zabav za otroke. Veliko prej kot torta, so bile v ospredju sveče, ki so jih stari Grki uporabljali za posvetitev lune in bogov. Ne glede na tradicijo, je rojstni dan še vedno pomemben dan, ko si želimo biti v družbi najbližjih in tudi upihniti kakšno svečko na torti.

Za rojstni dan dandanes morda ne preganjamo slabega, zagotovo pa slavljencu/slavljenki zaželimo vse najboljše in vse dobro v naprej. Poleg voščila radi izročimo še kakšno majhno pozornost. Da bi izbrali najbolj zanimiva darila za priložnost na katero se odpravljate in da bodo darila primerna za osebo, katero obdarujete, je v spletni trgovini luniks.si vedno na voljo velika izbira daril za rojstni dan in druge priložnosti.

Izbirate lahko med različnimi kategorijami: darila za rojstni dan, darila za ženske, darila za otroke, darila za moške, darilni seti, poslovna darila, zabavna darila, pivska darila, darila za zaljubljene, darila za božič, smešna darila, darila za dom, lepotni izdelki

Po ideje za darila se odpravite na luniks.si, kjer boste zagotovo našli tudi zanimivo darilo zase. Privoščite si kaj lepega, razvajajte se z darili za lepoto, začinite vajin odnos ali poiščite darilo za otroka. Zabavna darila za vsakogar.

Izberite