• 2v1 prenosni mini brivnik za obraz

  2IN1 prenosni brivnik obrvi za ženske, odstranjevanje dlak z obraza, ustnic, nosu z lučko

 • 7 v 1 ženski Beauty set

  Zasnova 7 v 1 za vse vaše potrebe po britju: komplet epilatorjev vsebuje 7 zamenljivih glav: brivnik za obraz, prirezovalnik obrvi, dvostranski brivnik, natančna bikini glava, glava ščetke za čiščenje obraza, čistilo za prirezovanje dlak v nosu, masažna glava za piling, čiščenje in masaža za vse vaše potrebe po britju!

 • Aroma difuzor HOGI- Luna in zvezde

  Difuzor dišav znamke HOGI z zmogljivost 300 ML ,  7- LED barvnimi svedtlobami in  vključno z daljinskim upravljalnikom je idealen za vaš dom.

 • Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  Poiščite svoje stvari z dotikom gumba! Poiščite karkoli v nekaj sekundah s svojim iPhoneom ali Androidom

 • Coctail set Shaker 11kos+bambusovo stojalo

  Za pripravo klasičnih koktajlov in eksperimentalnih mešanic. Ta komplet za koktajl vsebuje vse potrebščine, ki si jih lahko zaželite za prirpavo različnih koktejljev.

 • Električni odpirač Aorlis set z dodatki

  Električni odpirač za vino z rezalnikom in tesnilom, super praktičen !

  DAJTE PRIDIH ELEGANCE VSEM VAŠIM DOGODKOM!

  SPOZNAJTE TA PRAKTIČEN IN PREFINJEN KOMPLET!

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Mini masažna pištola Fascial Gun

  Lahka brezžična masažna pištola s funkcijami, primernimi za fitnes in vsakdanjo uporabo.

 • Podloga za miško- zemjevid sveta

  Ta podloga za miško z zemljevidom sveta meri 80 x 30 cm in je popolna podloga za miško.

 • Prenosni zložljivi žar na oglje Kaminer

  Kompakten prenosni žar KAMINER bo kot nalašč za spontane izlete in srečanja s prijatelji. Oprema je lahka in zložljiva, zato jo lahko vzamete kamorkoli. Zložena zavzame malo prostora. Spravil se bo v prtljažnik, v majhno omaro ali torbo.

 • Prisrčnica 177 ml

  Ta elegantno oblikovana prisrčnica je popolna za nazdravljanje, idealno darilo za nevestinega očeta ali svata, prilagodite jo z lastnim sporočilom, zaradi česar je posebno darilo.

Darila za rojstni dan segajo daleč v zgodovino. Razkošne zabave za rojstni dan in obdarovanje je bilo posebej značilno za Rimljane pred več kot 2000 leti. Ti običaji so bili še posebej značilni za plemiške družine, medtem, ko so običajni ljudje bolj praznovali godovne dni. Starejša izročila govorijo o tem, da so darila za rojstni dan pomenila predvsem zaščito pred zli duhovi.

Za razliko od dolge zgodovine dajanja daril, je tradicija o torti stara šele kakšnih 200 let in bi naj izvirala iz nemških zabav za otroke. Veliko prej kot torta, so bile v ospredju sveče, ki so jih stari Grki uporabljali za posvetitev lune in bogov. Ne glede na tradicijo, je rojstni dan še vedno pomemben dan, ko si želimo biti v družbi najbližjih in tudi upihniti kakšno svečko na torti.

Za rojstni dan dandanes morda ne preganjamo slabega, zagotovo pa slavljencu/slavljenki zaželimo vse najboljše in vse dobro v naprej. Poleg voščila radi izročimo še kakšno majhno pozornost. Da bi izbrali najbolj zanimiva darila za priložnost na katero se odpravljate in da bodo darila primerna za osebo, katero obdarujete, je v spletni trgovini luniks.si vedno na voljo velika izbira daril za rojstni dan in druge priložnosti.

Izbirate lahko med različnimi kategorijami: darila za rojstni dan, darila za ženske, darila za otroke, darila za moške, darilni seti, poslovna darila, zabavna darila, pivska darila, darila za zaljubljene, darila za božič, smešna darila, darila za dom, lepotni izdelki

Po ideje za darila se odpravite na luniks.si, kjer boste zagotovo našli tudi zanimivo darilo zase. Privoščite si kaj lepega, razvajajte se z darili za lepoto, začinite vajin odnos ali poiščite darilo za otroka. Zabavna darila za vsakogar.

Izberite