Darila za rojstni dan segajo daleč v zgodovino. Razkošne zabave za rojstni dan in obdarovanje je bilo posebej značilno za Rimljane pred več kot 2000 leti. Ti običaji so bili še posebej značilni za plemiške družine, medtem, ko so običajni ljudje bolj praznovali godovne dni. Starejša izročila govorijo o tem, da so darila za rojstni dan pomenila predvsem zaščito pred zli duhovi.

Za razliko od dolge zgodovine dajanja daril, je tradicija o torti stara šele kakšnih 200 let in bi naj izvirala iz nemških zabav za otroke. Veliko prej kot torta, so bile v ospredju sveče, ki so jih stari Grki uporabljali za posvetitev lune in bogov. Ne glede na tradicijo, je rojstni dan še vedno pomemben dan, ko si želimo biti v družbi najbližjih in tudi upihniti kakšno svečko na torti.

Za rojstni dan dandanes morda ne preganjamo slabega, zagotovo pa slavljencu/slavljenki zaželimo vse najboljše in vse dobro v naprej. Poleg voščila radi izročimo še kakšno majhno pozornost. Da bi izbrali najbolj zanimiva darila za priložnost na katero se odpravljate in da bodo darila primerna za osebo, katero obdarujete, je v spletni trgovini luniks.si vedno na voljo velika izbira daril za rojstni dan in druge priložnosti.

Izbirate lahko med različnimi kategorijami: darila za rojstni dan, darila za ženske, darila za otroke, darila za moške, darilni seti, poslovna darila, zabavna darila, pivska darila, darila za zaljubljene, darila za božič, smešna darila, darila za dom, lepotni izdelki

Po ideje za darila se odpravite na luniks.si, kjer boste zagotovo našli tudi zanimivo darilo zase. Privoščite si kaj lepega, razvajajte se z darili za lepoto, začinite vajin odnos ali poiščite darilo za otroka. Zabavna darila za vsakogar.

Izberite