• Coctail set Shaker 11kos+bambusovo stojalo

  Za pripravo klasičnih koktajlov in eksperimentalnih mešanic. Ta komplet za koktajl vsebuje vse potrebščine, ki si jih lahko zaželite za prirpavo različnih koktejljev.

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Prenosni zložljivi žar na oglje Kaminer

  Kompakten prenosni žar KAMINER bo kot nalašč za spontane izlete in srečanja s prijatelji. Oprema je lahka in zložljiva, zato jo lahko vzamete kamorkoli. Zložena zavzame malo prostora. Spravil se bo v prtljažnik, v majhno omaro ali torbo.

 • Prisrčnica 177 ml

  Ta elegantno oblikovana prisrčnica je popolna za nazdravljanje, idealno darilo za nevestinega očeta ali svata, prilagodite jo z lastnim sporočilom, zaradi česar je posebno darilo.

 • Set zamaškov za steklenico

  Praktično orodje za vas, srebrni zamašek za pijačo iz nerjavečega jekla je enostaven za uporabo, le potisnite zamašek v ozko grlo in ohranite tesnost, ko morate natočiti vino, nežno izvlecite zamašek brez večje sile, je praktično in priročno

 • Žepni nož v obliki kreditne kartice

  Ste že kdaj bili kje in ste potrebovali žepni nož, in ugotovili, da ste ga pustili doma ali v vozilu?

  3 x zložljivi rezervni noži velikosti kreditne kartice je idealen za vas.

 • 2 v 1 Kopalna igrača z utripajočo svetlobo

  Ta večnamenska LED vodna igrača bo poskrbela, da boste vi in ​​vaš otrok pozabili na neprijetnosti vsakodnevnega kopanja.

 • 3D MOON LED svetilka

  3D MOON LED svetilka z lesenim stojalom in inovativno tehnologijo 3D tiskanja, ki daje pravi videz lune, je idealen svetlobni okrasek za vaš dom. Nočna lučka vam prinaša skrivnostno romantiko, zavito v 7 različnih barvnih odtenkov, je ravno to kar potrebujete za sprostitev po napornem dnevu.

 • Angel varuh alarm moder

  Zaščitite se s tem osebnim alarmom za zaščito pred agresijo in krajo. V primeru napada vse, kar morate storiti, je, da povlecite majhen kovinski zatič ob strani naprave,, da sprožite močan alarm, ki  bo opozoril in prestrašil ali destabiliziral vašega napadalca.

  9.95 11.95 

  Na zalogi

  Angel varuh alarm moder

  9.95 11.95 
 • Angel varuh alarm roza

  Zaščitite se s tem osebnim alarmom za zaščito pred agresijo in krajo.
  V primeru napada vse, kar morate storiti je, da povlecite majhen kovinski zatič ob strani naprave, da sprožite močan alarm, ki bo opozoril in prestrašil ali destabiliziral vašega napadalca.

  9.95 11.95 

  Na zalogi

  Angel varuh alarm roza

  9.95 11.95 
 • Budilka Chameleon

  Ta svetleča budilka/svetilka ki v temi spreminja barvo, ima tudi prikaz temperaturnega termmetra in koledarja.

  Budilka Chameleon

  10.00 
 • Čudežni obešalnik 8 kos

  Ponujamo vam preprosto, praktično in ekonomično rešitev za boljšo organizacijo garderob.

  Čudežni obešalnik 8 kos

  6.99 9.90 
 1. Izvirna darila

Iskanje zanimivega darila je lahko zelo naporno ali pa zelo zabavno. Spletna trgovina Luniks.si nudi izvirna darila za rojstni dan in mnoge druge priložnosti. Prednost pri naročanju daril pri Luniks.si je, da vam darila na zalogi pošljemo iz Slovenije. Če imate več vprašanj o samem darilu, nas lahko pokličete ali nam pišete in tako dobite tudi svetovanje. S tem se izognete neprijetnostim, s katerimi se lahko srečujete pri naročanju na spletu.

Darilo za rojstni dan?

Najpogosteje se zanimiva darila iščejo za okrogle obletnice. Če iščete izvirno darilo za abrahama preglejte rubriko smešna darila. V tej rubriki boste našli tudi izvirna darila za 60 let, izvirno darilo za 40 rojstni dan in seveda druge rojstne dni.

Izvirno darilo za valentinovo

Iskanje popolnega darila za prav posebno osebo zagotovo ni enostavno. Popolna darila so kot ljubezen: bolj ko iščemo popolno darilo, težje ga je najti. In ker se ljubezen razvije skozi majhne trenutke, je zelo pomembno, da nikakor ne pozabimo na lepe pozornosti v našem partnerskem odnosu. Preglejte izvirna darila za valentinovo in zagotovo boste našli izvirno darilo zanj oz. izvirna darila zanjo. Ideje boste dobili tudi za izvirna poročna darila.

Izvirna darila za prijateljico

Ste zadolženi za pripravo zabave za prijateljico, morda zabave ob rojstvu ali celo dekliščini. Obiščite Luniks.si in dobili boste idejo za izvirno darilo za prijateljico, izvirna darila za svate, darila za popestritev zabave…

Izvirna božična darila

December je zagotovo eden izmed pomembnejših mesecev, ko sprejemamo odločitve glede daril. Vrste v različnih trgovinah, vsak želi kupiti primerno darilo za družino in prijatelje. Izvirna darila za miklavža, izvirna darila za božič in izvirna darila za novo leto – nakup na luniks.si se vedno izplača. Nakup lahko seveda opravite iz udobja naslonjača.

Iščete najbolj izvirna darila?

Včasih se znajdemo v situaciji, ko smo zadolženi za izbiro skupinskega darila, torej je omejen budget, od nas pa se pričakuje, da smo zares kreativni. Na luniks.si lahko najdete darila do 10 €, do 20 € in darila nad 20 €, tako da boste hitro našli rešitev ko iščete:

 • izvirna darila za sodelavce,

 • izvirna poslovna darila,

 • izvirna darila za vselitev,

 • izvirna darila za učiteljice…

Izberite