• Coctail set Shaker 11kos+bambusovo stojalo

  Za pripravo klasičnih koktajlov in eksperimentalnih mešanic. Ta komplet za koktajl vsebuje vse potrebščine, ki si jih lahko zaželite za prirpavo različnih koktejljev.

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Prisrčnica 177 ml

  Ta elegantno oblikovana prisrčnica je popolna za nazdravljanje, idealno darilo za nevestinega očeta ali svata, prilagodite jo z lastnim sporočilom, zaradi česar je posebno darilo.

 • Set zamaškov za steklenico

  Praktično orodje za vas, srebrni zamašek za pijačo iz nerjavečega jekla je enostaven za uporabo, le potisnite zamašek v ozko grlo in ohranite tesnost, ko morate natočiti vino, nežno izvlecite zamašek brez večje sile, je praktično in priročno

 • Led kozarček

  Ne glede na to, ali gre za bar, plesno dvorano, večerjo ali romantično večerjo ob svečah, so vaše roke polne bleščečih barvnih luči. Ko tudi pijača v kozarčku zažari z bleščečo barvno svetlobo, je to nekakšen nepozaben trenutek.

  Led kozarček

  4.90 
 • Party led očala modra

  Party LED očala s funkcijo stalnega vklopa in utripanja.

  Party led očala modra

  9.99 13.99 

Pivska darila 

Izberite najboljše darilo za ljubitelje piva ali drugih pijač: točilnik za pijače. Zelo privlačen dizajn in točenje s pomočjo cevke z ročico. Zagotovo popestri vsako zabavo.

Popestrite zabavo tudi s pivsko ruleto. Ali tudi vi ob prihodu radi goste pričakate s kakšno osvežilno pijačo? Poskrbite, da bo tokrat še bolj zabavno z družabno pivsko ruleto.

Želite popestriti vašo zabavo s pivsko igro beerg pong? Odlična ideja za vsako priložnost. Naj se zabava prične. Z malce sreče boste zadeli kozarec in vam ne bo treba popiti kozarčka. Izberite beer pong s svetlečimi kozarci. 

Kdo zmeša najboljši koktajl? Pripravite zanimive recepte, ustrezne sestavine in naj se vaši gostje zabavo s pripravo odličnih koktajlov. 

Želite, da se zabava nadaljuje tudi v noč? Party LED očala bodo poskrbela za obilo zabave. Svetleči kozarci vam bodo povedali, kdor je brez pijače. Takoj ko v LED kozarec natočimo pijačo, se le-ta obarva. 

Pivska darila za vsako priložnost – za rojstni dan, za zabavo v službi, za študentsko zabavo, za fantovščino, za dekliščino…

Ne veste kaj bi podarili prijatelju za rojstni dan – podarite mu pivsko darilo, ki ga bo lahko uporabil na vsaki zabavi.

Ste se odločili, da boste podarili steklenico slavljencu ob naslednjem rojstnem dnevu? Dopolnite darilo s setom kozarcev za viski ali vinskim setom.

Izberite