Pivska darila 

Izberite najboljše darilo za ljubitelje piva ali drugih pijač: točilnik za pijače. Zelo privlačen dizajn in točenje s pomočjo cevke z ročico. Zagotovo popestri vsako zabavo.

Popestrite zabavo tudi s pivsko ruleto. Ali tudi vi ob prihodu radi goste pričakate s kakšno osvežilno pijačo? Poskrbite, da bo tokrat še bolj zabavno z družabno pivsko ruleto.

Želite popestriti vašo zabavo s pivsko igro beerg pong? Odlična ideja za vsako priložnost. Naj se zabava prične. Z malce sreče boste zadeli kozarec in vam ne bo treba popiti kozarčka. Izberite beer pong s svetlečimi kozarci. 

Kdo zmeša najboljši koktajl? Pripravite zanimive recepte, ustrezne sestavine in naj se vaši gostje zabavo s pripravo odličnih koktajlov. 

Želite, da se zabava nadaljuje tudi v noč? Party LED očala bodo poskrbela za obilo zabave. Svetleči kozarci vam bodo povedali, kdor je brez pijače. Takoj ko v LED kozarec natočimo pijačo, se le-ta obarva. 

Pivska darila za vsako priložnost – za rojstni dan, za zabavo v službi, za študentsko zabavo, za fantovščino, za dekliščino…

Ne veste kaj bi podarili prijatelju za rojstni dan – podarite mu pivsko darilo, ki ga bo lahko uporabil na vsaki zabavi.

Ste se odločili, da boste podarili steklenico slavljencu ob naslednjem rojstnem dnevu? Dopolnite darilo s setom kozarcev za viski ali vinskim setom.

Izberite