• Aroma difuzor HOGI- Luna in zvezde

  Difuzor dišav znamke HOGI z zmogljivost 300 ML ,  7- LED barvnimi svedtlobami in  vključno z daljinskim upravljalnikom je idealen za vaš dom.

 • Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  Poiščite svoje stvari z dotikom gumba! Poiščite karkoli v nekaj sekundah s svojim iPhoneom ali Androidom

 • Električni odpirač Aorlis set z dodatki

  Električni odpirač za vino z rezalnikom in tesnilom, super praktičen !

  DAJTE PRIDIH ELEGANCE VSEM VAŠIM DOGODKOM!

  SPOZNAJTE TA PRAKTIČEN IN PREFINJEN KOMPLET!

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Podloga za miško- zemjevid sveta

  Ta podloga za miško z zemljevidom sveta meri 80 x 30 cm in je popolna podloga za miško.

 • Povečevalnik zaslona z zvočnikom za mobilni telefon

  Zrcalni zaslon uporablja tehnologijo optičnega HD zooma, ki lahko poveča HD za 3 do 4-krat, kar učinkovito preprečuje sevanje, ki ga ustvarja mobilni telefon.

 • Prisrčnica 177 ml

  Ta elegantno oblikovana prisrčnica je popolna za nazdravljanje, idealno darilo za nevestinega očeta ali svata, prilagodite jo z lastnim sporočilom, zaradi česar je posebno darilo.

 • Set zamaškov za steklenico

  Praktično orodje za vas, srebrni zamašek za pijačo iz nerjavečega jekla je enostaven za uporabo, le potisnite zamašek v ozko grlo in ohranite tesnost, ko morate natočiti vino, nežno izvlecite zamašek brez večje sile, je praktično in priročno

 • Zapestnica 5 v 1 komplet za preživetje v sili

  Zapestnica vsebuje 5 osnovnih orodij za nujne primere v eni napravi, ki se zlahka prilega vašemu zapestju.

 • Žepni nož v obliki kreditne kartice

  Ste že kdaj bili kje in ste potrebovali žepni nož, in ugotovili, da ste ga pustili doma ali v vozilu?

  3 x zložljivi rezervni noži velikosti kreditne kartice je idealen za vas.

 • Darilna škatlica z orodjem (set 22 kosov)

  Majhna in čudovita škatla z orodji v obliki vrčka olja primerne za obdaritev vseh moških. Vrček orodij, ki nesme manjkati v nobenem vozilu ter domu. Škatla z orodjem vsebuje 22 kosov

 • Dežnik v obliki steklenice ČRN-SIV

  Ne marate deževnih dni? Spremenimo ga lahko z našim elegantnim dežnikom za steklenice, ki se zgleduje po steklenici vina.

Želite razveseliti vaše poslovne partnerje, zaposlene in stranke, a niste prepričani, katera poslovna darila bi bila primerna? Ali s katerim poslovnim darilom bi naredili najboljši vtis? Morda ste prejeli kakšno poslovno darilo od poslovnega partnerja in ne veste kako bi se zahvalili?

Poslovna darila so odličen način za prepoznavnost vaše blagovne znamke. Ko pošljete poslovno darilo, pošljite z dobrimi nameni, brez pričakovanj. Če boste dodali posvetilo naj bo povsem sproščene narave (hvala, uspešno, čestitke…).

Poslovna darila lahko izražajo hvaležnost, skrb, pokažejo lahko, da cenimo poslovnega partnerja, zaposlenega ali stranko. Poslovna darila lahko podarimo ob posebnih priložnostih. Lahko so nagrada za dobro opravljeno delo ali sklenjen posel. Poslovna darila lahko izražajo podporo ob napredovanju. Lahko so poslana v smislu opravičila.

Ne glede na to, v kakšnem podjetju delate, pomembno je skrbeti za dobre odnose in ostati povezani z drugimi poslovnimi partnerji. Poslovna promocijska darila lahko podarimo tudi brez razloga. Lahko so zabavna poslovna darila ali uporabna poslovna darila kot je planer, delovno orodje, oblačilo.

Širjenje poslovanja je vedno naporno. Poslovna darila vam lahko pri tem pomagajo. Michael W. (Forbes) navaja, da si ljudje s prejemanjem promocijskih daril ustvarijo pozitivno mnenje o podjetju, od katerega so prejeli darilo. Poslovna obdarovanja so pomembna in lahko pohitrijo širjenje vašega posla.

Štirje bistveni razlogi za vlaganje v poslovna darila:

 • poveča delovno vnemo,

 • vpliva na pridobivanje novih strank,

 • zadrži obstoječe stranke,

 • povečuje prepoznavnost blagovne znamke.

Izbira poslovnih daril seveda ni enostavno opravilo in zajema kar nekaj organizacije. Na luniks.si zato vedno posodabljamo ponudbo, na voljo smo vam za nasvete in vprašanja. Poleg tega vas bo prepričala velik izbira poslovnih daril. Iščete ideje za poslovna darila? Ne veste, kako se lotiti priprave poslovnih daril? Želite poslati poslovno darilo po pošti? Obrnite se na nas luniks.si.

Izberite