• Aroma difuzor HOGI Tulipan 600 ml

  Z edinstveno in modno teksturo, kot so tulipani, in ultrazvočno tehnologijo, ki ohranja dragocene terapevtske lastnosti eteričnih olj, bo ta difuzor popolnoma izpolnil potrebe tako doma kot majhne sobe v objektu. Storitve, kot so zdravilišče, kavarna, restavracija,. ..

 • Aroma difuzor HOGI- Luna in zvezde

  Difuzor dišav znamke HOGI z zmogljivost 300 ML ,  7- LED barvnimi svedtlobami in  vključno z daljinskim upravljalnikom je idealen za vaš dom.

 • Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  01

  Poiščite svoje stvari z dotikom gumba! Poiščite karkoli v nekaj sekundah s svojim iPhoneom ali Androidom

  Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  8.60 11.70 
 • Električni odpirač Aorlis set z dodatki

  Električni odpirač za vino z rezalnikom in tesnilom, super praktičen !

  DAJTE PRIDIH ELEGANCE VSEM VAŠIM DOGODKOM!

  SPOZNAJTE TA PRAKTIČEN IN PREFINJEN KOMPLET!

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Mini prenosni brivnik T8

  Razor T8, prenosni električni brivnik s polnjenjem USB

  Razor T8 je prenosna britvica kompaktnih dimenzij, ki omogoča, predvsem tistim, ki pogosto potujete, da poskrbijo za svoj estetski videz in preprečijo, da bi brada rasla brez vedenja.

  Mini prenosni brivnik T8

  9.90 14.89 
 • Podloga za miško- zemjevid sveta

  Ta podloga za miško z zemljevidom sveta meri 80 x 30 cm in je popolna podloga za miško.

 • Povečevalnik zaslona z zvočnikom za mobilni telefon

  Zrcalni zaslon uporablja tehnologijo optičnega HD zooma, ki lahko poveča HD za 3 do 4-krat, kar učinkovito preprečuje sevanje, ki ga ustvarja mobilni telefon.

 • Prisrčnica 177 ml

  Ta elegantno oblikovana prisrčnica je popolna za nazdravljanje, idealno darilo za nevestinega očeta ali svata, prilagodite jo z lastnim sporočilom, zaradi česar je posebno darilo.

 • Set zamaškov za steklenico

  Praktično orodje za vas, srebrni zamašek za pijačo iz nerjavečega jekla je enostaven za uporabo, le potisnite zamašek v ozko grlo in ohranite tesnost, ko morate natočiti vino, nežno izvlecite zamašek brez večje sile, je praktično in priročno

 • Večnamenski komplet za preživetje (11 kos)

  Večnamenski komplet za preživetje  11-v-1 je popolna zbirka osnovnih predmetov, ki jih boste morda potrebovali na svojih izletih v divjini.

  Vsi pripomočki, ki jih potrebujete za pustolovščino! Nepogrešljiv komplet za na pot.

  S tem kompletom ste pripravljeni na novo pustolovščine v naravi. Za vse vrste dejavnosti na prostem, saj priloženo orodje nudi več kot 30 nepogrešljivih funkcij!

  za vse aktivnosti v naravi
  kampiranje
  popravila na poti in še in še..

Želite razveseliti vaše poslovne partnerje, zaposlene in stranke, a niste prepričani, katera poslovna darila bi bila primerna? Ali s katerim poslovnim darilom bi naredili najboljši vtis? Morda ste prejeli kakšno poslovno darilo od poslovnega partnerja in ne veste kako bi se zahvalili?

Poslovna darila so odličen način za prepoznavnost vaše blagovne znamke. Ko pošljete poslovno darilo, pošljite z dobrimi nameni, brez pričakovanj. Če boste dodali posvetilo naj bo povsem sproščene narave (hvala, uspešno, čestitke…).

Poslovna darila lahko izražajo hvaležnost, skrb, pokažejo lahko, da cenimo poslovnega partnerja, zaposlenega ali stranko. Poslovna darila lahko podarimo ob posebnih priložnostih. Lahko so nagrada za dobro opravljeno delo ali sklenjen posel. Poslovna darila lahko izražajo podporo ob napredovanju. Lahko so poslana v smislu opravičila.

Ne glede na to, v kakšnem podjetju delate, pomembno je skrbeti za dobre odnose in ostati povezani z drugimi poslovnimi partnerji. Poslovna promocijska darila lahko podarimo tudi brez razloga. Lahko so zabavna poslovna darila ali uporabna poslovna darila kot je planer, delovno orodje, oblačilo.

Širjenje poslovanja je vedno naporno. Poslovna darila vam lahko pri tem pomagajo. Michael W. (Forbes) navaja, da si ljudje s prejemanjem promocijskih daril ustvarijo pozitivno mnenje o podjetju, od katerega so prejeli darilo. Poslovna obdarovanja so pomembna in lahko pohitrijo širjenje vašega posla.

Štirje bistveni razlogi za vlaganje v poslovna darila:

 • poveča delovno vnemo,

 • vpliva na pridobivanje novih strank,

 • zadrži obstoječe stranke,

 • povečuje prepoznavnost blagovne znamke.

Izbira poslovnih daril seveda ni enostavno opravilo in zajema kar nekaj organizacije. Na luniks.si zato vedno posodabljamo ponudbo, na voljo smo vam za nasvete in vprašanja. Poleg tega vas bo prepričala velik izbira poslovnih daril. Iščete ideje za poslovna darila? Ne veste, kako se lotiti priprave poslovnih daril? Želite poslati poslovno darilo po pošti? Obrnite se na nas luniks.si.

Izberite