Izbira darila v zadnjem trenutku? Izberite pivska darila

Izbira darila v zadnjem trenutku? Izberite pivska darila

Ne glede na priložnost so pivska darila lahko odlična rešitev za vsako priložnost. Včasih nam preprosto zmanjka časa za iskanje daril, včasih nimamo ideje ali pa preprosto ne najdemo primernega darila. Izbira darila lahko predstavlja tudi zagato. Nekaj idej, kako izbrati darilo v zadnjem trenutku.

Fotografija: Pivska Darila – Zanimiva darila za Vsako Priložnost (Vir: EV).

Pivska darila poskrbijo za smeh

Vsako pivsko darilo ima nek namen – igra, druženje, spoznavanje… Ko podarimo pivsko darilo, lahko pričakujemo nasmeh. Razveselili bomo slavljenca in seveda popestrili druženje vsem zbranim.

Praktična pivska darila

Seveda so pivska darila lahko zelo praktična:

Pivska darila so lahko odlična za pričetek pogovora, sploh če v družbi ne poznamo veliko ljudi ali če že iz predhodnih izkušenj vemo, da nimamo veliko skupnih točk pogovora. Iskanje zanimivih receptov za pripravo coctailov je odlična iztočnica za pogovor v vsaki družbi. Pomerite se lahko tudi v pripravljanju coctailov. Kdo zmeša boljšega?

Pivska darila za spomin

Imate tudi vi morda še kakšen kozarec, ki ste ga prejeli ob rojstnem dnevu in je bilo gor z lakom zapisano vaše ime in rojstni dan? Za okrogle jubileje se pogosto na kozarec število let vgravira, za ne tako prelomna leta se uporabi kar flomaster, lak ali svetleči gel. Takšni pivski kozarci so zelo aktualni na vsaki rojstnodnevni zabavi in tudi ostanejo za spomin. Darila za spomin nosijo izjemno vrednost, saj nas spominjajo na družino in prijatelje.

Elegantna pivska darila

Pivsko darilo je lahko (in tudi pogosto je) odlična rešitev v poslovnem svetu. Poslovnemu partnerju lahko podarite prav posebne kozarce, set za vino z odpiračem… Kozarec pijače v poslovnem svetu lahko deluje kot znak gostoljubnosti.

V raziskavi, ki so jo opravili leta 2020 v Harvard Business Review, so ugotavljali, kako se menedžerji odločajo ali zaupati poslovnemu partnerju ali ne. Da bi dobili čimbolj realno sliko, so opravili pogovore z 82 menedžerji iz 33 različnih držav, ki jih je Svetovna Banka opredelila kot ključne države za svetovni napredek. Menedžerji (moški in ženske) so predstavljali različne panoge, poslovne funkcije…

Pri iskanju odgovora na vprašanje, kako v določeni kulturi določijo, da je poslovni partner vreden zaupanja, so opredelili dve dejstvi:

  • prvo je povezano s tem, kako je določena kultura naravnana na zaupanje tujcev,

  • drugo pa je sprejetost družbenega ravnanja in kršitve družbenih norm.

Medtem, ko je »small talk«, testiranje, iskrenost, preverjanje… prva faza spoznavanja poslovnega partnerja, je pogovor in prijetno druženje ob kozarcu vina ali žgane pijače naslednja stopnja, kjer spoznavajo karakter osebe, da vidijo, ali bodo z njimi ujeli na dolgi rok.

Beer Pong

Kot lahko vidimo, so pivska darila lahko izjemno priročna in uporabna darila za različne namene. Preglejte zanimivo izbiro pivskih daril na luniks.si.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite