Iščete prav posebna darila?

Iščete prav posebna darila?

Ste se tudi vi znašli v situaciji, kjer je treba razmišljati »izven okvirjev«? Se kmalu udeležujete priložnosti, za katero pridejo v poštev posebna darila?

Posebna darila za izjemne osebe (Vir fotografije: FP)

Darilo za 18 let

Vsi poznamo to prav posebno priložnost – polnih 18 let. Gre za več kot pomemben dogodek, za katerega si vsi želimo, da nam dolgo ostane v spominu. Ta dogodek si želimo zapomniti tudi po darilu, zato za 18-ti rojstni dan pogosto iščemo prav posebna darila.

Vse večkrat se zalotimo, da ob prelomnih dogodkih radi podarimo denar, da si slavljenec kupi kaj zase. Še posebno ob 18-tem rojstnem dnevu, ko mnogi opravljajo izpit za avto, ki je lahko kar velik finančni zalogaj. Pogosto je denar lahko res zelo uporabno, a hitro pozabljeno darilo.

Posebna darila za spomin

Da boste poskrbeli, da bo vaše darilo slavljenca/slavljenko spomnilo na 18-rojstni dan, je tukaj nekaj idej za prav posebna darila. Darilo lahko dopolnite s pametnim obeskom za ključe, ki je zelo priročno darilo, prav tako pa ostane za spomin na 18-ti rojstni dan.

Odlična ideja za darilo je osvetljena LED tabla s črkami na katero napišete motivacijsko sporočilo: »radi te imamo«, »pogumno naprej«…prebudite domišljijo.

LED tabla z motivacijskim sporočilom (Vir fotografije: Luniks.si)

Kaj podariti ob upokojitvi?

Tudi ob upokojitvi želimo podariti darilo, ki bo ostalo v spominu. Morda iščemo prav posebno darilo, tisto, s katerim bomo našega slavljenca/slavljenko spomnili na zanimiva skupna doživetja, zabavne trenutke, značilnosti, po katerih je znan/a…

Zanimiva in posebna darila lahko najdete na naši spletni strani luniks.si. Morda bi bila zanimiva deska za rezanje? Je vaš sodelavec kdaj rad poskrbel za popestritev s kakšnim narezkom? Je morda gurman? Ta deska za rezanje vključuje skriti pladenj s priborom (nož stilton, nož cheddar ter vilice za trdi in mehek sir).

Morda želite podariti darila za spomin, kljub temu pa ne želite, da bi se na njih nabiral prah. Prav elegantno darilo je mini ovalna gravitacijska svetilka. Gravitacijska svetilka je prav posebno darilo z veliko elegance. Jo boste znali vklopiti?

Posebna darila ob okroglih jubilejih

Za okrogle jubileje slavljenca/slavljenko pogosto obiščemo že ponoči, da tako pomagamo vskočiti v novo prelomno obdobje. Pogosto so tudi rojstnodnevne zabave malce večje, kajti konec koncev – gre za okroglo prelomnico, ki jih je zgolj nekaj v našem življenju.

Darila za zabavo

Ob okroglih obletnicah lahko podarimo darila, ki bodo poskrbela za zabavo:

 • Pivska ruleta: zabavna igra, ki prebije led v vsaki družbi in popestri še tako resno zabavo – zavrtite ruleto in preverite svojo srečo.

 • Družabna igra Beer Pong, ki sveti v temi – odlična družabna za popestritev zabave.

Nepozabna darila
 • Vas slavljenec rad pogosti s kakšnim koktejlom ko pridete na obisk? Zanimivo darilo je 5-delni komplet za koktajle. Elegantno pakirano. Dodate še sestavine za koktajl in tako slavljencu/slavljenci podarite zares uporabno darilo in možnost, da postane odličen še boljši barman (barwoman).

 • Ženskam vedno prav pride ogledalo, še posebej z led osvetlitvijo. LED ogledalo na dotik je čudovito elegantno darilo in izraža tudi želje, naj si slavljenka vedno vzame čas zase.

 • Prav posebno darilo ob rojstnem dnevu so svetleči kozarci, ki zasvetijo, spremenijo barve in utripajo, ko je v njih prisotna tekočina.

Elegantno darilo – komplet za mešanje koktajlov (Vir fotografije: Luniks.si)

Prav posebna darila za izjemne osebe

Rojstni dan je primerna priložnost, da pokažemo našim prijateljem, znancem , družini, kako pomembni so za nas in da smo veseli, da jih imamo v našem življenju. Že obisk je dovolj lepo sporočilo, da jim pokažete, kako veliko vam pomenijo.

Naša spletna trgovina z darili Luniks.si bo poskrbela, da ne boste imeli težav z darili. Velika izbira, dostopne cene… Prav posebno ponudbo daril pa preglejte na tej spletni strani.

Potrebujete pomoč pri izbiri darila? Pokličite nas na 068 124 158.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite