Poslovna in promocijska darila za pošiljanje po pošti

Poslovna in promocijska darila za pošiljanje po pošti

Bistvena prednost pošiljanja poslovnih daril po pošti je element presenečenja in seveda pričakovanja ob odpiranju. Če darilu dodate še osebno sporočilo, bo vse skupaj preseglo pričakovanja. Izboljšajte pozicijo vašega podjetja v očeh vaših poslovnih partnerjev in naročite poslovna in promocijska darila z osebnim sporočilom pri spletni trgovini luniks.si.

Foto: Poslovna in promocijska darila za pošiljanje po pošti (Vir fotografije: EV)

Obdarovanje poslovnih partnerjev utrdi odnos

Vsako delo je zelo naporno. Velikokrat so poslovni odnosi polni stresa, odgovornosti, običajno so povezani z reševanjem težav ali izpeljevanjem posla do te faze, da bodo stranke zadovoljne in da bo delo poplačano. Ti odnosi so drugačni od vseh drugih. So kompleksnejši, veliko je treba vložiti truda v dolgoročne odnose.

Poslovno obdarovanje je zato res pomembno, saj nam daje možnost, da izrazimo hvaležnost. Razumeti je treba, da je darilo za poslovne partnerje priložnost za utrjevanje odnosa.

Poslovno obdarovanje – trenutek za čustva

Poslovna in promocijska darila bodo vzbudila občutke v obdarovancu. Vaši poslovni partnerji so zelo pomembni za vaš posel, zato si zagotovo želite, da bodo darila veseli. In čeprav v poslu ni veliko prostora za čustva, lahko poslovno obdarovanje, čeprav le za trenutek vzbudi nekaj prijetnih čustev v medsebojnih odnosih.

Bodite edinstveni

Vedeti je treba, da so poslovneži navajeni prejemanja poslovnih daril, saj so le-ta tudi nek del poslovnega protokola. Z izbiro primernega darila lahko poskrbite, da vaše darilo morda ne bo pristalo v kotu neuporabnih daril.

To lahko storite tako, da:

  • Izberete darilo, ki ga obdarovanec potrebuje, ga na nekaj spominja ali predstavlja kakšen prelomni dogodek. V takšnem primeru je darilo samo po sebi sporočilo. Na primer: podarite golf žogice, ker jih je na igri, ko ste bili skupaj, izgubil; podarite lahko karte za koncert, ker veste, da to glasbo posluša… Tovrstna darila lahko podarite seveda, ko že imate vzpostavljen odnos in že nekaj zanimivih trenutkov za seboj. Tega seveda ne bi podarili nekomu, ker smo na družbenih omrežjih videli eno fotografijo s koncerta. Nikoli ne veste, zakaj se je nekdo znašel tam.

  • Izberete zanimivo darilo in dodajte lepo napisano sporočilo, ki izraža zaupanje v nadaljnje sodelovanje, vajin odnos in dobre želje za naprej.

Foto: Zanimiva poslovna in promocijska darila (Vir fotografije: luniks.si)

Zanimiva poslovna darila

Nekaj idej za zanimiva poslovna darila:

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite