Iščete zanimivo poslovno darilo za direktorje?

Iščete zanimivo poslovno darilo za direktorje?

Ko iščemo poslovno darilo za direktorje se lahko zgodi, da se znajdemo brez ideje. Če vsaj malo poznamo stil in okus direktorja, bo izbira poslovnega darila povsem preprosta.

Fotografija: Poslovna darila za direktorje naj izražajo naklonjenost in spoštovanje (Vir: Pixabay)

Poslovna darila za prosti čas

Športna oprema za hobi nad katerim je direktor navdušen, bo vedno prišla prav, saj se pri športu oprema lahko hitro obrabi. Športna ura, pas za merjenje telesnih funkcij… Če ste bolj proaktivni, lahko šefu podarite darilo s podpisom kakšnega izjemnega športnika.

Uporabna poslovna darila

Dobro izbrana uporabna poslovna darila izkazujejo pozornost. S takšnim darilom boste pokazali, da osebo dobro poznate, saj je namen uporabnih daril, da izboljšajo naše vsakdanje navade. Na primer: nov stol za pisarno, edinstveni pisalni seti, darilni bon za izjemne jedi…

Izvirna poslovna darila

Če boste podarili izvirna poslovna darila, boste pokazali, da ste veliko razmislili o samem darilu in ste razmišljali o elementu presenečenja. Na primer: poslovna literatura (lahko podpisan izvod), edinstvene alkoholne pijače, tehnična darila, komplet posebnih cigar…

Poslovna darila za ženske

Če kupujete darilo za žensko lahko poleg naštetih razmislite tudi o nakitu, parfumih, dizajnerskih torbicah…

V izbiro poslovnega darila se splača vložiti nekaj truda, saj so visoki vodstveni položaji povezani z veliko odgovornosti in reševanjem težav. Od oseb na vodilnih mestih se pričakuje ustrezno upravljanje v kriznih časih, kar ni vsakodnevno opravilo, zato tudi darila naj ne bodo preveč vsakdanja (kot so nogavice, standardne cvetlice…). Stopite iz okvirjev.

Za vas smo pripravili 10 idej za zanimiva poslovna darila za direktorje.

 1. Električni odpirač za vino

Električni odpirač za vino je nekaj posebnega in je zares izvirno darilo za direktorja. Odpiranje vina s tem setom postane pravi dogodek. V setu so: električni odpirač, odtočnik vina, rezalnik oboja za steklenice in vakuumska črpalka.

Fotografija: Električni odpirač za vino (Vir: Luniks.si)

 1. Lesena darilna vinska škatla z vinskimi pripomočki

Če ste se odločili, da boste direktorju kupili kakšno posebno steklenico vina, potem le-to podarite s slogom. Ta izbrana škatla za vino je nekaj posebnega in je kot nalašč za velike posebne priložnosti. Izdelana je iz češnjevega lesa in ima prav poseben, rustikalen izgled. Zagotovo se bo za takšno darilo našlo prav posebno mesto v pisarni ali doma.

Fotografija: Lesena darilna vinska škatla iz češnjevega lesa (Vir: Luniks.si)

 1. LED termovka s prikazom temperature

Tole uporabno poslovno darilo bo navdušilo vsakega direktorja. Direktorji so veliko na poti in odslej bodo to počeli v še večjem stilu. LED termovka je črne barve in izraža izjemno elegantnost. Primerna je za shranjevanje hladnih in toplih napitkov, tako, da je uporabna za vsak letni čas. Prikaz temperature naredi ta izdelek izjemno visoke kakovosti.

Fotografija: Led termovka (Vir: Luniks.si)

 1. Ovalna gravitacijska svetilka

Ovalna gravitacijska svetilka je izjemno lepo poslovno darilo za direktorja, saj ima v sebi pravo eleganco. Ima prvovrsten način osvetlitve. Nima stikala, oz. stikalo predstavljata dve kroglici v sredini.

Fotografija: Gravitacijska svetilka s posebnim načinom prižiganja (Vir: Luniks.si)

 1. Vrtljiva kocka za šest fotografij

Vrtljiva kocka, v katero se lahko namesti 6 fotografij bo prav lepo popestrilo vsak prostor. Kocka s fotografijami se vrti 360° in pri tem izgleda, kot da lebdi.

Fotografija: Vrtljiva kocka s fotografijami (Vir: Luniks.si)

 1. Prenosni žar

Zelo lepo in vedno uporabno darilo je zložljiv prenosni žar. V kompletu so poleg žara še: rešetka, ročaj, klešče, vilice, lopatka. Primerno za vsak izlet, družinske počitnice…

Fotografija: Zložljiv, prenosni žar (Vir: Luniks.si)

 1. Zložljiv brezžični polnilnik

Vsak moderni delovni prostor ima dandanes več postaj za polnjenje telefonov. Takšno darilo bo direktorjem nadvse prišlo prav, saj veliko uporabljajo telefone in se jim pogosto izpraznijo. Zložljiv brezžični polnilnik QI se priključi na USB kabel in že deluje. Primerno za vse telefone, ki imajo omogočeno brezžično polnjenje.

Fotografija: Zložljiv brezžični polnilnik je odlično poslovno darilo (Vir: Luniks.si)

 1. Masažna blazina

Stres je zagotovo en večjih problemov na delovnem mestu. Pogosto se izraža z glavoboli, v neprespanih nočeh in drugih težavah. Časa za sprostitev je vse manj. Masažna blazina kot poslovno darilo za direktorja bo poskrbela za toplo masažo: vratu, trebuha, nog, rok in tako omilila marsikatero težavo.

Fotografija: Masažna blazina (Vir: Luniks.si)

 1. Športni pas

Športni pas oz. večnamenska torbica za okrog pasu je vodoodporna. Ima držalo za telefon, denar, slušalke.

Fotografija: Športni pas za šport ali potovanje (Vir: Luniks.si)

 1. Set za pripravo sušija

Ker si je redno treba vzeti čas za zdravo prehrano, bo set za pripravo sušija izvirno poslovno darilo, ki navduši. Suši se lahko pripravi z ribo ali veganski (avokado, kumarice…). Zares odlična jed, ki jo je malce neprijetno pripravljati, a s setom za suši bo hrana izgledala odlično. V setu so: 4 bambusove palčke, 2 stojali za palčke, bambusove podloge, valjček za riž, nož za zavitek za suši, žlička za bambusov riž, bambusova lopatica za mazanje riža, nož za avokado, tekstilna prevleka za palčke.

Fotografija: Set za pripravo sušija (Vir: Luniks.si)

Preglejte veliko izbiro daril za različne priložnosti. Na voljo velika izbira poslovnih daril, božičnih darila za sodelavce in darila za druge priložnosti.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite