Poslovno darilo za moškega – kako izbrati pravo darilo?

Poslovno darilo za moškega – kako izbrati pravo darilo?

Ko iščemo poslovno darilo za moškega sploh ne vemo, kje pričeti. A ni skrbi, obiščite našo spletno trgovino in takoj boste dobili veliko idej.

Top darila za moške

Moški so radi avanturistični in zato je pomembno, da jih spodbujate pri njihovih podvigih. Ne glede na službo, ki jo opravlja moški, je takoj, ko se lahko posveti sebi, čas za nove izzive. Treba je ohranjati športni duh, pa naj bo v tekmovanju s samim s sabo ali s prijatelji.

Fotografija: Iščete poslovno darilo za moškega? (Vir: FreepIk)

Zapestnica preživetja

Kolesar, tekač, pohodnik, motorist, skiper… Morda samo občasni sprehajalec. Vsak potrebuje zapestnico preživetja. Kaj vsebuje? Zapestnica preživetja je izdelana iz trpežne padalske vrvice. Spletena vrvica v zapestnico združuje še druge pripomočke:

  • Kompas,

  • Nož,

  • Piščalko,

  • Prižigalnik ognja (krmeljna palica), ki omogoča ustvarjanje ognja v nujnih primerih.

Zapestnica preživetja je tako odličen pripomoček, za preživljanje trenutkov v naravi, kjer koli se nahajamo.

Poker set

Moško druženje se nikoli ne konča. Pravzaprav se z leti samo stopnjuje. Poleg športnih aktivnosti so moški aktivni še na drugih področjih: kartanje, pikado, gledanje in obiskovanje tekem, igranje pokra, glasba…

Preverite ali oseba, ki jo obdarujete že ima set za igranje pokra ali ga potrebuje. Set za poker bo razveselil vsakega, saj ga lahko vzame kamor želi. Tudi na služben izlet. Texas set za poker je v ličnem aluminijastem kovčku, ki je zelo enostaven za prenašanje. Prav tako je izjemno izvirno poslovno darilo, s katerim boste lahko razveselili vsakega.

Fotografija: Poker set je odlično darilo za obdarovanje moškega (Vir: Luniks.si)

Led svetilke

Vedno uporabno darilo za moške so večnamenska orodja in tehnologija, pri čemer je kvaliteta na prvem mestu. Za poslovno darilo izberite kvalitetno led svetilko, ki je izdelana za najnaprednejše uporabnike: vojska, lovci… Izjemno energijsko varčna svetilka z močno svetilnostjo bo odlično poslovno darilo za moškega. Prostor za majhno, priročno svetilko se vedno najde, pa naj bo to v avtomobilu, čolnu, na kolesu, motorju, v delavnici… Svetilka BL-A72-P50 ima odlično svetilnost, ogrodje iz aluminija pa omogoča, da je svetilka izjemno lahka. Podarite poslovno darilo visoke kvalitete.

Edinstvena darila za moške

Spletna trgovina luniks.si vedno poskrbi za odlične ideje za darila za moške. To vam omogoča, da ste izvirni in da podarite edinstvena darila. Izbirajte med:

Zanimiva poslovna darila

Vsekakor so določena darila za moške vedno dobrodošla, še posebej, če se skupaj udeležite kakšnega izleta ali team buildinga. Vedno bo v družbi dobro sprejeta prisrčnica.

Na luniks.si boste vedno našli odlične ideje, ki so tudi uporaben narave. Poslovno darilo za moškega tako sploh ne bo več problem najti. Samo izberite v trgovini ali stopite v kontakt z nami.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite