Rojstnodnevno darilo za moškega

Rojstnodnevno darilo za moškega

Izbirate rojstnodnevno darilo za moškega? Kako razveseliti moškega s primernim darilom? Če ste v dvomih, mu privoščite darilo za rojstni dan, ob katerem se bo počutil najbolj trden, kul in najmočnejši moški na svetu.

Fotografija: rojstnodnevno darilo za moškega (vir: freepik)

Bar za prijatelje kot rojstnodnevno darilo za moškega

Moški se zelo radi družijo s svojimi prijatelji: ogled športnih dogodkov, pogovor o poslu, športne in video igre… Pogosto se samo radi dobijo in se pogovorijo s prijatelji. Če si že dolgo želi svoj kotiček, ki bo namenjen samo moški družbi, mu privoščite lasten bar. Kotiček lahko uredi sam s prijatelji ali mu ga uredite vi.

Oprema naj bo intenzivno moška, dodajte vanj kaj edinstvenega in seveda opremite z zanimivo opremo. Dodajte vanj tudi set za koktajle, morda vitrino za vino in vanj dodate vinski set, prostor za viski in kozarce za viski…

Takšen kotiček je vedno pripravljen na dopolnitve z zanimivimi idejami, tako da si s tem lahko priskrbite ideje za darila za več let. Ali pa pomagate prijateljem, ki morda nimajo idej. V njegovem kotičku lahko uredite prostor za šah. Izberite šahovski pribor, v katerem se skriva tudi celoten komplet dodatkov za vino. V stilu in z odlično idejo za rojstnodnevno darilo za moškega.

Fotografija: Šahovski pribor – odlično darilo za moškega (vir: Luniks.si)

Oprema za računalnik

Vse bolj popularne so video igrice. Zelo veliko moških igra ima vsaj eno ali dve na telefonu za sprostitev svojih misli. V kolikor je resen gamer video igric je treba paziti pri darilu, da ga lahko zamenja. Pri opremi za video igrice ima lahko kakšne posebne želje (dodatne tipke na miški…). Vse to lahko kupi dodatno ali zamenja v trgovini. S takšnim darilu mu lahko pokažete, da se zavedate, da spoštujete njegove hobije. Izberite gaming komplet 4/1, ki vsebuje tipkovnice, slušalke, miško in podlogo za miško v odličnem imidžu gamerja.

Fotografija: Gaming komplet – izvirno darilo za moškega za rojstni dan (vir: Luniks.si)

Tehnična orodja

Vsak moški je po naravi še vedno lovec in še vedno potrebuje dobro tehnično opremo. Rad hodi na sprehode, je kolesar, morda rad ribari ali ima veliko fitnes opreme? Je on prva oseba, ki ga pokličete, ko je treba kaj urediti? Zagotovite mu orodje, ki ga potrebuje. Lahko izberete kakšno manjšo večnamensko orodje, ki je popolnoma funkcionalno in uporabno za različne namene:

Organizirajte mu lep večer v družbi

Je tudi vaš slavljenec vesel dobre družbe? Bi želeli popestriti večer s kašnim skupnim druženjem? Izjemno priljubljena družabna igra je beer pong, ki je idealna za popestritev vsake zabave. Namen igre je zadeti žogico v vse nasprotnikove kozarčke preden nasprotniku uspe zadeti vse vaše kozarčke, poraženec pa mora spiti vsebino vseh preostalih kozarčkov – tudi nasprotnikovih!

Rojstnodnevno darilo za moškega naj bo skrbno izbrano tako, da se bo ob njem zares počutil lepo. Preverite več različnih idej na naši spletni strani ali nam pišite na mailto:[email protected].

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite