Zabavna darila za veliko smeha

Zabavna darila za veliko smeha

Se sprašujete kje najti dobro, smešno darilo za vaše prijatelje, znance, družino, sodelavce? Zabavna darila na Luniks.si bodo poskrbela za veliko iskrenega smeha in dobre volje.

Smeh je pol zdravja

Vsaj tako pravijo. Res pa je, da skozi življenje opazimo, da je še vedno najbolje za vse, če kakšno situacijo obrnemo v smeh. Zabavna darila, lahko narišejo nasmeh na obraz, prav tako pa vas lahko rešijo iz situacije, ko ne veste kaj podariti.

Fotografija: Zabavna darila poskrbijo za veliko smeha (vir: EV)

Smešna darila za sodelavce

Služba je zagotovo takšen prostor, kjer nismo najbolj prepričani, kaj bo razveselilo naše sodelavce ali celo šefa. Prav tako pa imamo pri službenih obdarovanjih običajno določeno vrednost, ki bi se jo naj držali pri obdarovanju, a kaj hitro nam lahko znotraj tega zmanjka idej. Smešna darila za sodelavce vas lahko rešijo marsikakšne zagate.

Zabavna darila za rojstni dan

Vsak rad prejme darilo in vsak se rad nasmeji. Obdarovanje za rojstni naj bo prijetno presenečenje za obdarovanca. Zabavna darila so različna, nekatere poznamo, za nekatere sploh vemo ne, da obstajajo, zato se splača raziskati kaj lahko podarimo.

Zabavna darila za božič

Prekinite kakšno leto s tradicionalnim nakupovanjem nogavic, šalov, setov za nego…podarite zabavna darila in ob odpiranju daril poskrbite za veliko smeha. Saj veste, takšna druženja nam še dolgo ostajajo v spominu in morda bo prav ta božič nepozaben zaradi vaših zanimivih daril.

Zabavna darila za poroko

Poroka oziroma priprave za poroko so najboljša priložnost za zabavna darila. Od smešnih daril za fantovščino in dekliščino, do zabavnih daril za zabavo na sami poroki.

 • Beer Pong, pivska ruleta ali kakšna druga družabna igra bo fantovščino ali dekliščino naredila popolno. Ob takšni igri se sprostijo še najbolj resni gostje. Poroka in priprave nanjo združujejo ljudi, ki se med seboj ne poznajo najbolje, zato bodo družabne igre lahko v veliko pomoč, da se vsak sprosti.

 • Fantovščina in dekliščina trajata do zgodnjih jutranjih ur. Da bi vseskozi ostalo zabavno, vzemite s seboj na zabavo mikrofon in zvočnik v enem in poskrbite za super vzdušje.

 • Pripravljate kakšen skeč za poroko? Uskladite se s Party led očali.

Nekaj idej za zabavna darila:
 • Toaletni papir soduku bo poskrbel za veliko smeha. Skoraj vsak se kdaj zaloti, da mu je dolgčas na stranišču in pogleda na telefon. Mnogi se brez revije na stranišče sploh ne odpravijo. Takšno darilo bo nasmejalo vsakogar – tako obdarovance, kot druge goste.

 • Smešne skodelice vedno pridejo prav. Izberite takšno, ki ima kakšno posebno sporočilo za obdarovanca.

Zabavna darila za moške

Pustite domišljiji prosto pot. Moški se radi pošalijo, podarite jim kakšen smešen vžigalnik, natisnite kakšno njihovo smešno fotografijo iz zabave…

Zabavna darila za ženske

Bodite kreativni. Preverite smešne majice z napisi, podarite gps lokalizator, da bo našla ključe, ki jih pogosto založi. Mnogo daril lahko naredimo zabavnih, če uporabimo malo domišljije.

Od ideje za darilo do hitre dostave na dom

Če niste prepričani, kakšno zabavno darilo je najprimernejše za trenutni dogodek, nas pokličite na 068 124 158, skupaj bomo poiskali rešitev. Morda boste smešna darila želeli malce uravnovesiti s kakšnim bolj osebnim poklonom, zato si oglejte veliko izbiro daril na luniks.si.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite