Zakaj je izdelek svetovni zemljevid tako priljubljen?

Zakaj je izdelek svetovni zemljevid tako priljubljen?

Svetovni zemljevid za praskanje je prava prodajna uspešnica, poglejmo 5 razlogov zakaj.

 1. Kvaliteten izdelek

Izdelek lahko obesite na steno, na podstavek iz plute ali drugo ploščo, lahko ga daste v okvir in pritrdite na steno. V kompletu sta praskalnica in kocka, s katerima lahko praskate zemljevid, prav tako pa čopič, s katerim boste lažje počistili ostanke praskanja.

Zemljevid je čudovito zapakiran, tako, da če ga boste podarili nekomu za rojstni dan, nimate skrbi s pakiranjem. Dimenzija zemljevida je 82 cm (širina) x 59 cm (višina). Priloženi so tudi žebljički za pritrditev in pritrdilni trak.

 1. Poučno in interaktivno

Zemljevid sveta za praskanje vsebuje 40 nalepk, od tega 36 nalepk vsebuje grafike, ki predstavljajo počitnice, plezanje, plavanje, balonarstvo, čas z družino…4 nalepke so brez grafike, tako, da lahko vsak doda grafiko po svoji želji. Na zemljevid lahko tudi pritrdite npr. razglednice, opombe… priloženih je 15 zatičev. Vse to omogoča veliko aktivnosti, ki jih lahko počnemo z zemljevidom: igre, poučevanje, zbiranje spominov, planiranje počitnic…

 1. Primerno za vse starosti

Izdelek svetovni zemljevid bo všeč otrokom, saj ga bodo lahko uporabili za učenje. Primeren je za tiste, ki veliko potujejo, saj bodo lahko redno označili kraje sveta, ki so jih obiskali ter katere še želijo obiskati. Prav tako je odlično darilo za nekoga, ki ga ne poznate dobro, tudi če oseba ne potuje, lahko zemljevid da v okvir in popestri vsak prostor. Prav tako je odlično poslovno darilo, saj je vsak zemljevid namenjen vsesplošni razgledanosti.

 1. Odlično darilo po ugodni ceni

Svetovni zemljevid je odlično darilo za vsako priložnost: darilo za rojstni dan, darilo ob diplomi, ob napredovanju v službi, je odlično darilo za prijatelje, darilo ob upokojitvi… V naši spletni trgovini lahko izberete zemljevid s pripomočki, ali pa samo zemljevid (brez pripomočkov), ki je še cenejši. V vsakem primeru sta oba zemljevida zelo ugodna in zato še bolj privlačna izbira za darilo.

Svetovni zemljevid za praskanje

Svetovni zemljevid za praskanje s pripomočki

 1. Visoka uporabnost

Zemljevid je izdelan zelo natančno, zato je priloženo ravnilo z mini povečevalnim steklom, tako postane uporaba zemljevida še bolj privlačna, saj se ob zemljevidu vsak prelevi v pravega raziskovalca. Poglejmo nekaj mnenj uporabnikov, ki jih je navdušil zemljevid.

»Zemljevid smo namestili otroku v otroško sobo, da popestrimo sobo in da si lažje predstavlja države ob učenju. Predvsem zanimivo je to, kako ostaja zemljevid zanimiv na dolgi rok. Priporočam vsem staršem, ki imajo otroke v osnovni šoli.«

H.J.

»Zemljevid smo kupili šefu za rojstni dan in si ga je namestil v pisarno. Ko se pogovarjamo o kakšnem tujem poslovnem partnerju se pogosto kdo spomni, da je treba na zemljevidu obarvati (s praskanjem) novo državo. Zelo nas je povezalo.«

P.Z.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite