Zanimiva darila za piknik

Zanimiva darila za piknik

Se tudi vi za vikend odpravljate na piknik ali kakšno drugo zabavo? Preglejmo zanimiva darila za piknik. Poletje je čas, ko iščemo priložnosti za druženje s prijatelji in družino. Pikniki so odlična priložnost za srečanje, klepetanje, povezovanje in ustvarjanje nepozabnih trenutkov z našimi najbližjimi.

Po zanimiva darila za piknik na luniks.si (vir: EV)

Se odpravljate na piknik?

Pikniki so vse poleti zelo priljubljeni, saj ponujajo priložnost, da se prijetno družimo ob dobri hrani na prostem. Poleg hrane in druženja pa se hkrati dogajajo še druge aktivnosti (sprehod, druženja, kolesarjenje, pohodi, športne aktivnosti in vodne aktivnosti…). Pikniki so običajno sproščeni dogodki, kjer se ljudje lahko sprostijo, uživajo v hrani in druženju brez strogih pravil in formalnosti. To ustvarja prijetno vzdušje, kjer se lahko vsi počutijo udobno in sproščeno.

Prinesite s seboj kakšen prigrizek

Prihaja poletje in s tem čas za druženje na prostem, še posebej ob nedeljskih kosilih z družino in prijatelji. Eden izmed najbolj priljubljenih načinov preživljanja prostega časa je nedvomno priprava piknika z žarom.

Druženje na prostem je pogosto dokaj pestro, zato dajmo temu prilagodit tudi prigrizke. Nekaj nasvetov:

 • Pripravite prigrizke, ki jih bodo gostje lahko jedli z roko,

 • Prigrizki naj bodo takšni, da se ne bodo stopili na soncu,

 • Uporabite priročno posodo, po možnosti takšno s pokrovom, tako boste prigrizke lahko prenašali in jih obenem zaščitili pred mrčesom.

Osvežilna pijača

Poleg prigrizkov je na vsakem pikniku poskrbljeno za osvežilne napitke. K temu lahko dodate kakšne zanimive napitke tudi sami. Pripravite lahko domače napitke (meta, melisa, limonada, malinin sok…).

 • Pribor za pripravo coctailov,

 • Hladilna košara s pivom ali radensko…

Postrezite sadje

Poletje je sezona sadja in zelenjave, zato je vedno dobrodošlo, da s seboj prinesete kakšno košaro z različnim sadjem, dodate lahko tudi oreščke. Sadje lahko otroci pojedo, ko čakajo na hrano, ali pa kasneje pripravite sadno kupo.

Oprema za piknik

Koce za sedenje na travi, žoge, frizbiji, frnikole, vodne pištole, pikado, loparji in različne družabne igre bodo vedno dobro popestrili druženje na prostem, pa naj gre za rojstni dan, srečanje s prijatelji ali preprosto kosilo.

Bodite ustvarjalni

Da otrokom ne bo dolgčas na pikniku, poskrbite, da bodo imeli veliko različnih aktivnosti. Za to seveda ni treba veliko zapravljati, saj lahko veliko stvari pripravite kar sami doma. Na primer otroci si lahko naredijo šotor iz koc, lahko pripravijo trdnjavo iz kartonskih škatel, prav tako je na voljo veliko iger lovljenja, skrivanja in iskanja zakladov.

Družabne igre

Vsako piknik je veliko bolj zanimiv, če poskrbimo za različna dogajanja. Preglejte zanimivo ponudbo zabavnih in pivskih daril.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite