Zanimiva poslovna darila

Zanimiva poslovna darila

Čeprav zelo radi obdarimo naše poslovne partnerje in jim predamo lepo darilo, je izbiranje le-tega lahko pravi mali izziv. V trenutku, ko želimo podariti zanimiva poslovna darila za posameznega poslovnega partnerja, se seveda vprašamo: kaj, kje, kakšna vrednost.

Foto: Izberite zanimiva poslovna darila na luniks.si (Vir fotografije: EV)

Uporabna in edinstvena poslovna promocijska darila

Poslovna promocijska darila nam omogočajo, da utrdimo vezi z našimi poslovnimi partnerji. Že res, da smo pogosto navajeni na poslovno obdarovanje za razvajanje okusov (pijača, hrana…) ali darila kot so oblačila, dežniki…

Mnoga podjetja vseeno želijo malce izstopati oz. ostati v spominu. Prav zato se na nas pogosto obračajo podjetja, ki bi želela ponuditi zanimiva poslovna promocijska darila z uporabno vrednostjo.

Pri Luniks.si se zavedamo, kako pomembno je, da podarimo edinstveno darilo, ki ima uporabno vrednost za posameznika. Zato izbirajte med veliko ponudbo:

Ponudbo vedno znova dopolnjujemo. Svetujemo vam, da darila pregledate in nam sporočite, katero darilo bi potrebovali, v primeru, da le-tega ni na zalogi. Če bi darilo potrebovali hitro, izberite darila na zalogi.

Izberite zanimiva poslovna darila po vrednosti

Na spletni strani luniks.si smo pripravili zanimiva poslovna darila v cenovnem okviru po ceni:

Tako lahko izberete različna darila v cenovnem okviru, ki ga imate določenega, kljub temu, pa ostanete izvirni in podarite edinstveno darilo posameznemu poslovnemu partnerju.

Izberite različna darila za posamezne poslovne partnerje

Vaši poslovni partnerji so pomembni, dobri odnosi z njimi poskrbijo, da lahko posel poteka brez večjih zapletov. Na spletni strani Luniks.si lahko izberete različna darila za poslovne partnerje.

Zanimiva poslovna darila lahko s pomočjo spletne trgovine luniks.si pošljete tudi po pošti. Poslovna darila po pošti omogočajo, da poslovne partnerje nagovorite še s sporočilom in čez čas pokličete ali so darilo prejeli. Pošiljanje poslovnih daril po pošti je povezano tudi z drugo komunikacijo, ki se pri tem ustvari.

Ob obisku spletne trgovine luniks.si ne boste izgubljali časa, saj so darila uporabna. Ko pripravljamo darila temu posvetimo kar nekaj časa, zato, da vam ni treba. Pri izbiri darila upoštevajte:

  • zastavljeno ceno,

  • interese prejemnika,

  • kraj pošiljanja in

  • namen obdarovanja.

Pri osebno izbranih poslovnih darilih je vrednost ravno v tem, da je darilo izbrano za naslovnika. Pomembna je vrednost, ki jo darilo prinaša poslovnemu partnerju. Za branding lahko poskrbite z dodatki – priložite sporočilo na vašem dopisnem papirju, pošljete v embalaži vašega podjetja…

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite