Smešna darila

Vsak izmed nas išče srečo in si želi biti srečen. Prav tako se radi opravimo na rojstni dan in skrbno izberemo darilo, z namenom, da bomo koga osrečili. Različna praznovanja in dogodki so povezani z veselimi trenutki in v ta namen lahko izberemo smešna darila.

Kje poiskati smešna darila? 

Spletna trgovina luniks.si redno skrbi za zanimive ideja za smešna darila. Morda iščete smešna darila za rojstni dan, smešna darila za božič ali pa celo smešna darila za šefa. Morda pripravljate otroško rojstnodnevno zabavo in iščete smešna darila za otroke. 

Smešno darilo za rojstni dan

Še posebej pri pomembnejših življenjskih prelomnicah (18 let, abraham in druge okrogle obletnice), se spomnimo, kako pomembno je imeti dobro idejo za zabavno presenečenje slavljenca, da se malo pošalimo na njegov račun. 

Smešna darila za 50 let

Zelo velika prelomnica je 50 rojstni dan. Takrat običajno poleg darila iščemo še mnoge druge ideje, s katerimi bi presenetili slavljenca ali slavljenko. Smešna darila za abrahama so lahko party LED očala ali pivska darila. 

Smešna darila za 18 rojstni dan

Polnoletnost je prijetna prelomnica, s katero prihajajo nove obveznosti, a tudi veliko zabave. Takrat se običajno priredi kakšna zanimiva zabava, zato bodo darila kot so beer pong ali pivska ruleta prišla še kako prav.

Smešna darila za 40 let

Pravijo, da se zabava pri 40-ih šele prične, zato nikar ne pozabite na smešna darila za 40 let. Okrasite slavljencu sobo ali avtomobil z zanimivim toaletnim papirjem, mu podarite kakšno otroško darilo, kot je na primer walkie talkie… Naj domišljija nima meja – bodite izvirni.

Smešna darila za 60 let

Pošalite se na račun prijatelja, družinskega člana ali znanca. Izberite smešna darila za 60 let, ki vaju spomnijo na kakšno zanimivo dogodivščino – na primer: namizna mini golf pisala, da se spomnite na kakšno vajino dogodivščino pri igranju športa, ali pa mu s tem pokažite, da je čas, da se priključi igranju golfa. 

Izberite