• 2v1 prenosni mini brivnik za obraz

  2IN1 prenosni brivnik obrvi za ženske, odstranjevanje dlak z obraza, ustnic, nosu z lučko

 • 7 v 1 ženski Beauty set

  Zasnova 7 v 1 za vse vaše potrebe po britju: komplet epilatorjev vsebuje 7 zamenljivih glav: brivnik za obraz, prirezovalnik obrvi, dvostranski brivnik, natančna bikini glava, glava ščetke za čiščenje obraza, čistilo za prirezovanje dlak v nosu, masažna glava za piling, čiščenje in masaža za vse vaše potrebe po britju!

 • Aroma difuzor HOGI- Luna in zvezde

  Difuzor dišav znamke HOGI z zmogljivost 300 ML ,  7- LED barvnimi svedtlobami in  vključno z daljinskim upravljalnikom je idealen za vaš dom.

 • Baterijska polnilna svetilka P50 X-Balog

  Svetilka BL-A72-P50 priznanega podjetja X-BALOG je zasnovana za veliko različnih aplikacij.

  Uporabljajo ga lahko uniformirane službe, vojska, lovci, ljubitelji narave in za domačo uporabo.

 • Bluetooth GPS lokalizator ITAG

  Poiščite svoje stvari z dotikom gumba! Poiščite karkoli v nekaj sekundah s svojim iPhoneom ali Androidom

 • Coctail set Shaker 11kos+bambusovo stojalo

  Za pripravo klasičnih koktajlov in eksperimentalnih mešanic. Ta komplet za koktajl vsebuje vse potrebščine, ki si jih lahko zaželite za prirpavo različnih koktejljev.

 • Električni odpirač Aorlis set z dodatki

  Električni odpirač za vino z rezalnikom in tesnilom, super praktičen !

  DAJTE PRIDIH ELEGANCE VSEM VAŠIM DOGODKOM!

  SPOZNAJTE TA PRAKTIČEN IN PREFINJEN KOMPLET!

 • Lesena darilna vinska škatla+ vinski pripomočki

   Ta eleganten darilni vinski set za ljubitelje vina je umetniško delo in bo zagotovo povzdignilo vašo darilno izkušnjo.
 • Mini masažna pištola Fascial Gun

  Lahka brezžična masažna pištola s funkcijami, primernimi za fitnes in vsakdanjo uporabo.

 • Podloga za miško- zemjevid sveta

  Ta podloga za miško z zemljevidom sveta meri 80 x 30 cm in je popolna podloga za miško.

 • Povečevalnik zaslona z zvočnikom za mobilni telefon

  Zrcalni zaslon uporablja tehnologijo optičnega HD zooma, ki lahko poveča HD za 3 do 4-krat, kar učinkovito preprečuje sevanje, ki ga ustvarja mobilni telefon.

 • Prenosni zložljivi žar na oglje Kaminer

  Kompakten prenosni žar KAMINER bo kot nalašč za spontane izlete in srečanja s prijatelji. Oprema je lahka in zložljiva, zato jo lahko vzamete kamorkoli. Zložena zavzame malo prostora. Spravil se bo v prtljažnik, v majhno omaro ali torbo.

Ideja za darila

Iščete najboljše ideje za darila? Spletna trgovina Luniks.si ima ideje za zanimiva darila za vsako priložnost.

Ideja za darilo za rojstni dan

Zagotovo ste že za veliko rojstnih dni kupovali darila. Mislili bi, da z izkušnjami pride več idej in bi sedaj že lahko natančno vedeli kaj kupiti za rojstni dan, a temu pogosto ni tako. Vedno znova se pojavlja vprašanje – kje dobiti idejo o tem, kaj kupiti za rojstni dan.

Ko iščete vedno nove ideje za darila, poglejte pestro izbiro na Luniks.si primerna izbira za vas. Različne kategorije za pridobivanje idej: izvirna darila, smešna darila, zabavna darila, pivska darila

Ideje za darila za božič

Ideja za darilo za božič je še kako pomembna. Ko gre proti koncu leta se zagotovo sprašujete, kaj potrebujejo vaši prijatelji, družina in sodelavci. Na luniks.si poiščite ideje za novoletna darila in ideje za darila za božič.

Izognite se dolgemu čakanju na pošiljke, preglejte, kaj je na zalogi in pridobite darilo hitro, od slovenskega dobavitelja. Razmislite o našem seznamu prazničnih daril, ki si jih bo v tem prazničnem času želel kdorkoli v vašem življenju.

Ideje za poročna darila

Bi radi bili izvirni in bi ženinu in nevesti radi podarili nekaj kar ju bo spominjalo na njun poročni dan? Ker imajo različni entuziasti različne poglede na to, kaj je dobro darilo, boste z brskanjem na spletni strani luniks.si vedno lahko našli zanimiva darila iz različnih področij: tehnologija, izdelki za osebno nego, izdelki za spomin, zabavna darila… Edinstvene ideje, ki bodo zadovoljile različne okuse, želje, starostne skupine, interese.

Vaš seznam daril se lahko hitro napolni, od pomembnih drugih in sodelavcev do družinskih članov in prijateljev. In ker imajo ljubitelji tehnologije in ljubitelji hišnih ljubljenčkov zelo različne ideje o tem, kaj je dobro darilo, smo se za vas potrudili in pregledali na stotine možnosti, da bi našli luksuzna darila in edinstvene ideje, ki bodo zadovoljile širok spekter okusov, želja, starostnih skupin in interesov.

Ideje za moška darila

Iščete izvirne ideje za obletnico? Ali ideje za valentinovo zanj? Morda samo ideje za rojstnodnevna darila za moške? Pogosto se zdi, da je težje najti ideje za moška darila, kakor za ženske. Naj bo pridobivanje ideje za darilo za fanta ali očeta, brata, sodelavca ali prijatelja, enostavna – obiščite luniks.si darila za moške. Pogosto se nam zdi, da je izbira za moške manjša. A temu sploh ni tako. Poiščite nepričakovana, funkcionalna, unikatna darila.

Ideje za darilo za ženske

Kakšno darilo za ženske iščete? Poiščite jih v kategoriji darila za ženske:

 • Ideje za rojstnodnevno darilo za ženske,

 • Ideje za darilo za materinski dan,

 • Ideje za darilo vzgojiteljici,

 • Ideje za darilo za prijateljico.

Izberite