• Očala slamice

  6.20 
 • Zvonček za SEX

  8.84 
 • Dežnik v obliki steklenice ČRN-SIV

  Ne marate deževnih dni? Spremenimo ga lahko z našim elegantnim dežnikom za steklenice, ki se zgleduje po steklenici vina.

 • Golf pisala set deluxe

  Ja, vemo. Raje bi igrali golf, vendar ne morete zapustiti dnevnega dela, ker preprosto niste profesionalni igralec za golf.

  Ta komplet peres za golf lahko še vedno imate na mizi in obdržite ženo in otroke.

 • Kemični svinčnik Kaktus

  Potrebujete drugačno, dekorativno in praktično pisalo?

  Izviren in drugačen dekorativni kemični svinčnik v podobi kaktusa, ki ima še dodano vrednost, da lahko z kaktusom tudi kaj napišete.

 • Led kozarček

  Ne glede na to, ali gre za bar, plesno dvorano, večerjo ali romantično večerjo ob svečah, so vaše roke polne bleščečih barvnih luči. Ko tudi pijača v kozarčku zažari z bleščečo barvno svetlobo, je to nekakšen nepozaben trenutek.

  Led kozarček

  4.90 
 • Pameten obesek za ključe črn

  01

  Ste utrujeni od zapravljanja časa za iskanje ključev? Ta piskajoči obesek za ključe je narejen za vas!
  Praktičen in zanesljiv dodatek se bo odzval na vaše žvižg tako, da bo sprožil ponavljajoč se pisk, kar vam bo omogočilo enostavno iskanje ključev. Vgrajena rdeča luč za osvetlitev vaše ključavnice, torbe …Praktičen in zabaven dodatek!

Zabavna darila

Zabavna darila za vse priložnosti najdete na spletni strani luniks.si. Iščete ideje za zanimivo darilo in ga želite naročiti pri dobavitelju iz Slovenije?

Zabavna darila za rojstni dan

Zabavna darila so odlična popestritev vsake zabave. Zabava za rojstni dan, upokojitev sodelavca, vselitvena zabava, dekliščina ali fantovščina, novoletna zabava, zabava presenečanja…

Zabavna darila so lahko kot darilo za slavljenca, lahko pa jih pripravite kot gostitelj, za  popestritev zabave. Na naši strani lahko kombinirate različna zabavna darila in tako poskrbite, da se bodo različni gostje, ki se med seboj še ne poznajo hitro sprostili in se prepustili nepozabni zabavi.

Zabavna darila za 50 let

Da bo zabava za 50 rojstni dan zares odlična, razveselite slavljenca z zanimivim priborom za mešanje koktajlov, s pripomočkom za zlaganje oblačil, sploh če ga žena zelo rada razvaja ali pa morda selfie stojalom, da bodo selfie fotografije iz zabave izgledale zares lepo.

Zabavna darila za 30 let

Zabavna darila za 30 let so lahko v različnih oblikah. Raziščite našo spletno trgovino in prepustite domišljiji svojo pot. Različni darilni set – kozmetika, ustvarjanje, za pripravo sushija… Luniks.si ima vedno nova zabavna darila za moške in za ženske.

Zabavna darila za posebne priložnosti
 • Zabavna darila za poroko

Poroka je zelo intimni dogodek in tega se zavedamo tudi na v spletni trgovini Luniks.si. Za vas smo pripravili pestro izbiro daril za zaljubljene: skodelice v obliki srčka, zanimiv okvir za fotografije v obliki kocke, zamašek in odpirač v obliki srca

Prav tako so na izbiro zabavna darila za obletnico poroke: srček s kamasutra položaji za popestritev odnosa, ponev v obliki srčka, magični fižol… Preglejte zanimiva darila za zaljubljene.

 • Zabavna darila za božič

Nič več dileme ali preglavic s tem, kaj kupiti za božič. Zanimiva darila Luniks.si rešijo vse tegobe. Izbirajte med različnimi kategorijami in zagotovo boste našli raznolika darila za vse družinske člane in prijatelje. Se na božični zabavi obdarujete? Dovolj je podarjanje nogavic in paketov z mili. Izberite izvirna božična darila.

 • Zabavna novoletna darila

Koliko zabav ob koncu leta se boste udeležili? Službena, društvena ali prijateljska novoletna zabava običajno vključuje obdarovanje z majhnimi pozornosti. Bodite izvirni in preglejte zabavna novoletna darila na Luniks.si. Izognite se gneči v trgovinah in naročite darila na spletu.

Izberite