Iščete lepo darilo za 30 rojstni dan?

Iščete lepo darilo za 30 rojstni dan?

Konstantna dilema kaj kupiti za darilo, postane še bolj utrujajoča, ko izbiramo darilo za nekoga točno določene starosti. Seveda je za otroka morda nekoliko lažje izbrati, potem se orientiramo tudi po spolu, ampak kaj kupiti kot darilo za 30 rojstni dan?

Vendarle gre za nek poseben mejnik kjer želimo biti še posebej inovativni. Zakaj govorimo o inovativnosti? Zato, ker imamo klasičnih in enoličnih daril že vrh glave. Sploh ne gre za to, da bi zanj zapravili celo premoženje. Želimo pa biti izvirni in z darilom zares presenetiti in razveseliti obdarovanca.

Darilo za 30 rojstni dan moškemu

Omenili smo že, da pri darilih največkrat gledamo tudi na spol. Prav zato je pregledovanje daril nekoliko lažje. O ženskih darilih bomo več povedali nekoliko kasneje, za moške 30-letnike pa lahko vsekakor rečemo, da so to že možje, a v resnici še vedno tudi otroci.

Radi imajo šale in smeh, znajo pa ceniti tudi bolj globoke reči. V tem primeru ne boste naredili nič narobe, če boste kupili kakšno šaljivo darilo, ali pa v zavojček zavili nekaj unikatnega. Vsekakor pa je tovrstne ponudbe več kot dovolj v naši spletni trgovini z darili za moške.

Darilno škatlico z orodjem najdete na https://luniks.si/izdelek/skatlica-v-obliki-vrcka-olja-z-orodji/

Darilo za 30 rojstni dan ženski

Z darili za ženske je morda nekoliko bolj zapleteno kot pri moških. Vendarle so dekleta in ženske bolj čustveno naravnane, zato je potrebno biti previden, ko jim kupujemo darilo za 30 rojstni dan. Seveda je znova odvisno od tega na kakšni relaciji ste s slavljenko in kako dobro poznate njene navade in potrebe.

Vsekakor pa tudi zanje najdete v naši ponudbi zares krasna darila za ženske med katerimi jih je kar nekaj nadvse primernih tudi kot darilo za posebno obeležitev vstopa v četrto desetletje življenja. Pripomočki za kozmetiko, ali pa denimo različni seti, ki bodo vsekakor razpotegnili njihove ustnice v nasmeh.

4 v 1 ogledalo najdete na spletni strnai : https://luniks.si/izdelek/povecevalno-led-ogledalo-4-v-1/

Bodite še posebej izvirni

Pred nakupom darila zares dobro razmislite kaj imata slavljenec ali slavljenka rada, kaj počneta v prostem času, česa jima morda manjka na polici v kopalnici, ali pa na mizi v dnevni sobi. Včasih bodo najenostavnejše rešitve izpadle najboljše, a s tem ni prav nič narobe.

Dodajte kupljenemu darilu še osebno noto. Kupite darilno kartico in pripišite kakšno globoko misel ali željo. Darila lahko tudi personalizirate pri čemer vam bo v pomoč kakšno grafično podjetje kjer izdelujejo nalepke po naročilu ali pa izvajajo lasersko graviranje. Vse skupaj pa zares ne bo drago.

Zabavna darila za 30 let

Kot smo predhodno že omenili so današnji 30-letniki globoko v sebi še vedno tudi otroci. S tem seveda ni čisto nič narobe. Ravno nasprotno, če bi bili vsi takšni bi bil svet neprimerno bolj rožnat. Ravno zaradi tega pa bo vaša odločitev okoli darila verjetno precej lažja.

Včasih je dovolj že nekoga spraviti v smeh in dobro voljo, pa bo to zanj najlepše darilo na svetu. Če boste ob tem v dobro voljo spravili tudi preostale prisotne, se vam obeta izvrstna zabava, ki se bo zavlekla v pozne nočne in jutranje ure. Že veste kam po darila za 30 rojstni dan? Obiščite spletno trgovino luniks.si!

 

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite