Zagotovo daleč najboljše ideje za obdarovanje polnoletnih fantov in deklet

Zagotovo daleč najboljše ideje za obdarovanje polnoletnih fantov in deklet

Obdarovati ravnokar polnoletnega fanta ali dekle zagotovo ni mačji kašelj. Presenetili boste namreč nekoga, ki ni več otrok, temveč odrasla in odgovorna oseba. Temu primerno mora biti izbrano darilo za 18 let. Najpomembneje pa je, da je izbrani izdelek dovolj oseben, unikaten in ne nazadnje tudi kar se da uporaben.

Vrhunska ideja za darilo za 18 let pa se navadno ne rodi kar sama od sebe. Ravno zato je še toliko pomembneje, da smo že nekaj časa pred rojstnim dnevom nekoliko bolj pozorni na želje in potrebe slavljenca. Na sploh pa so najstniki najbolj veseli takšnega daru, ki je vsaj malce povezan z njihovim hobijem oziroma konjičkom pa tudi z njihovo osebno nego.

V nadaljevanju predstavljamo nekaj odličnih idej za obdarovanje polnoletnih fantov in deklet. Prav vsako darilo za 18 let je nekaj posebnega in v naboru fantovskih in dekliških izdelkov boste zagotovo našli primernega za vašega mladostnika.

Finalisti med darili za 18-letnega fanta

 1. Darini set za nego brade

V zadnjem času je sila moderno biti bradat. In to ne velja samo za starejše predstavnike močnejšega spola, temveč tudi za mlajše moške. Če obraz vašega 18-letnika krasi lepa in urejena brada, lahko poskrbite, da bo še lepše oblikovana. Darilo za 18 let v obliki seta za nego brade je več kot dobrodošla izbira.

Komplet vključuje glavnik za oblikovanje in urejanje brade, čopič za brado z naravnimi ščetinami, svinčnik za rast brade in brivski predpasnik. Odlična novica je tudi ta, da je set primeren za prav vse vrste brade.

 1. Darilna škatlica z orodjem

Po drugi strani pa je kar nekaj polnoletnih fantov, ki se raje kot z urejanjem brade ukvarjajo z najrazličnejšimi opravili, ki zahtevajo uporabo koristnega orodja. Takšnega mladostnika lahko presenetite z darilno škatlico, v kateri se skriva nadvse uporabno orodje.

Darilo za 18 let v obliki škatlice z orodjem vključuje kar 22 različnih kosov. V njem bo obdarovanec našel male klešče, 2 izvijača, preizkuševalec napetosti in nasadne ključe.

 1. Svetovni zemljevid za praskanje s pripomočki

Imate doma bodočega svetovnega popotnika, ki komaj čaka obiskati prvo tujo deželo in si to nekje tudi označiti? V tem primeru je odlično darilo za 18 let svetovni zemljevid za praskanje z vsemi potrebnimi pripomočki.

Na zemljevidu je vsaka država sveta prekrita z aluminijasto strgalno folijo. Ko bo mladostnik določeno deželo prepotoval, bo to označil tako, da bo na zemljevidu z usvojenega predela sveta odstranil folijo. Odlična ideja, kajne?

Finalisti med darili za 18-letno dekle

 1. Bambusova škatlica z ogledalom

Le katero od deklet se pri svojih osemnajstih letih pogosto ne gleda v ogledalo. Če je to še toliko bolj posebno, pa je uporaba še toliko mikavnejša. Podarite svojemu polnoletnemu dekletu darilo za 18 let v obliki bambusove škatlice z ogledalom.
Škatla je odlično mesto za hranjenje nakita in drugih drobnih lepotilnih pripomočkov. Omogoča popolno organizacijo in jasen pogled v zrcalo.

 1. Mini prenosni šivalni stroj

Kar nekaj deklet že pri svojih rosnih 18-ih letih rado šiva in kreira najrazličnejša oblačila. Nekatere damice se tega lotevajo na roke, druge pa se raje poslužujejo šivalnega stroja. Če je vaša mladostnica navdušena nad takšno dejavnostjo in pri sebi še nima ustreznega aparata, je mini prenosni šivalni stroj več kot odlična izbira za darilo za 18 let.

Kljub majhnosti je mini šivalnik vsestransko uporaben ter izjemno kompakten. Dobra plat je tudi ta, da je za uporabo sila preprost.

 1. Električni brusilni aparat za nohte

Morda vaša kmalu polnoletna dama od doma nikoli ne odide prej, preden si do potankosti ne uredi nohtov. V tem primeru jo za osemnajsti rojstni dan presenetite z električnim brusilnim aparatom za nohte.

Brusilnik na elektriko odlično poskrbi tako za manikuro kot pedikuro. Obdarjenka z njim lahko na hiter in preprost način svoje nohte popolnoma izenači ali pa z njih odstrani ostanke laka.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite