Zavijanje daril za otroke

Obstaja toliko zabavnih in ustvarjalnih idej za zavijanje daril. Večina je zavijanje daril namenjeno bolj odraslim. Običajno za otroke raje zavijete njihova darila v ovojni papir, na katerem je njihov najljubši televizijski lik. Tu je nekaj zabavnih interaktivnih idej za zavijanje daril, načinov, kako narediti zunanjost darila skoraj tako zabavno kot notranjost.
Zavijalni papir je enostavno kupiti, veliko bolj zabavno pa je, če ustvarite zabavno in ustvarjalno darilo po meri otroka. Če imate tudi sami otroke pa vključite v pripravo tudi njih.  Poleg tega je to način, da svoje otroke navdušite nad predstavitvijo svojega darila tako, da jih vključite.

Otroški komplet za nego psa

1. Živalski motivi

Otroci obožujejo živali in zelo se bodo razveselili svoje najljubše živali. Lahko izdelate dinozavra, miš, samoroga, leva…živali in idej kar nebo zmanjkalo.
Lahko vzamete preprost rjav papir in nanj lepite ali rišete ali pa živalim date različne barve. Izrežite ušesa, repek, narišite nosek in žival bo v otroških očeh zaživela  

Kako izdelati darila iz živali + natisni in izreži predloge si oglejte https://luniks.si/darila-v-obliki-zivali-natisni-in-izrezi/

2. Avtomobilčki

Darilo zavijte v preprost rjav papir za zavijanje, a namesto traku in loka izrežite črn trak cesto.  Z belim pisalom narišete bele črte. Na škatlo lahko zapišete tudi otrokovo ime. Avtomobile pritrdite s pištolo za vroče lepilo. Tako bo avto ostal na škatli pod katerim koli kotom, poleg tega pa se po odprtju darila zlahka odlepi.

3. Ustvarjanje z različni materiali in oblikami

Za vse ustvarjalce, ki radi posegajo po različnih materialih. Pa tudi, ki radi skrbijo za okolje in material reciklirajo. S tem lahko prihranimo tudi kakšen dinarček. Doma se vedno kaj najde od volne, barvan papir, balončki, razne vrvice, časopis, revije… Vse lahko uporabite in ustvarite zanimiva darila. Zelo zanimiva darila so tudi iz časopisnega papirja in tako pripomorete tudi k recikliranju materiala.

4. Pobarvaj me

Darilo zavijte v preprost bel papir.  Na kotu škatle odtisnite besede “obarvaj me” in namesto pentlje pritrdite barvice.(Slika 1)

Poskrbite, da darilo v notranjosti ni preveč zlomljivo ali občutljivo, in pustite, da otrok strga barvice in barve po celotni škatli ter ga okrasi na kakršen koli način. Vem, da to moji otroci obožujejo.

Lahko pa jim jim tudi narišete različne vzorce na bel ovojni papir in jim prepustite barvanje. (Slika 2)

Slika 1


Slika 2

5. Otroški zanimivi risani liki

Otroci obožujejo risane like iz njihovih najboljših risanih filmov.

Navdušeni bodo, ko boste prinesli njihovega risanega prijatelja, ki v notranjosti skriva presenečenje.

6. Pom pom cofki

Še en zabaven izgovor za uporabo pom pom cofkov – najljubši obrtni izdelek za otroke in odrasle, ki se nikoli ne postara.

Komplet lesenih otroških glasbil

7. Lepimo, izrežimo, narišimo

Veliko različnih idej kako lahko z malo ustvarjalnosti, papirja in škarjami ustvarimo zelo zanimiva darila. Lahko izrežemo otroške črke in napišemo njegovo ime. Z škarjami lahko izrežemo in ustvarimo, kar ima naš obdarovanec rad. Lahko pa preprosto pustimo otrokom, da narišejo in tako z njihovi  ustvarjalnimi rokicami naredijo prave umetnine.

8. Pametne glavice

Zavitek iz križank- ovoj za križanke je izdelal oblikovalec Fabio Milito (prek Life Hackerja). Takšen ovojni papir lahko sami izdelate s programom Word Search Creator in z besedami, kot so božič, veselje, severni jelen, jaslice ali imena ljudi v vaši družini.

8. Božič/Novo leto

Ni lepšega kot unikatna božična darila. Ustvarjajte z otroci in pričarajte lepe božične praznike vam in vašim najbližjim.
Ustvarite snežake, jelenčke, božična drevesca, snežinkice… Uporabite lahko bel papir, rjav papir in preproste narišete, nalepite…
   
Darila za najmlajše najdete tukahttps://luniks.si/kategorija/najmlajsi/
Lahko si ogledate tudi 7 kreativnih in okolju prijaznih idej za zavijanje daril https://luniks.si/7-kreativnih-in-okolju-prijaznih-idej-za-zavijanje-daril/
#darila#zanimivadarila#otroci#idejezadarila#rojstnidan#božič#novoleto#zavijanjedaril#

Ponudbe dneva

Preneha čez
Pogelj vse

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite